Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

I maj 2015 slog vi dørene op til Östersunds nye hotel og mødested, der ligger på Frösön. Her har vi fokus på møder og events, kombineret med træning, nordisk spa og unikke mad- og naturoplevelser. Velkommen til Frösö Park Hotel!

Frösö Park Hotel 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Frösö Park Hotel

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Morgenmaden er den bedste start på dagen. Vores morgenbuffet tilbyder mange lækre retter og et stort udvalg af økologiske produkter.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30 
Lørdag - søndag: 07:30 - 11:00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Der er fri parkering direkte ved hotellet. Flere steder har motorvarmer.

Fitnessfaciliteter

Vi tror, at de fleste mennesker får deres bedste idéer, når de bevæger sig. Vores 300 m2 store fitnesscenter har alt det udstyr, du har brug for, når du ønsker at svede, strække dig og opbygge muskler. Vi tilbyder også personlig træning og områder til afslapning og velvære.

Åbningstider

Mandag - søndag: 06.00 - 00.00

Vil du hellere træne udendørs er der både udendørs fitness, fine gåstier, golfbaner og mulighed for at stå på ski i nærheden. Læs mere om træningsmulighederne her.

Kæledyrsvenligt

Hos os er dine kæledyr hjerteligt velkomne. Vi har kæledyrsvenlige værelser, som kan reserveres mod et tillæg på 250 SEK pr. ophold. Førerhunde indkvarterer vi naturligvis uden beregning. Vi skal blot se en gyldig dokumentation.

WiFi

Vores trådløse internet er tilgængeligt overalt på hotellet, og du har ikke brug for hverken adgangskode eller e-mailadresse for at komme online.

Øvrige tjenester

  • Banketlokale
  • Elevator
  • Udendørs parkering
  • Sauna
  • TV
  • Konferencecenter
  • Kopimaskine
  • Træningslokale
  • Fax
  • Naturområde til vandreture

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.