Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Avalon Hotel Gøteborg ,  Sverige

Avalon Hotel

Gøteborg,  Sverige

I hjertet af Gøteborg ligger Avalon Hotel, en oase af inspiration og design. Med vores centrale beliggenhed er det nemt at udforske byens muligheder inden for shopping, kultur, det brusende gadeliv, underholdning og natteliv - eller bare lave ingenting.

Avalon Hotel 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Avalon Hotel er et Feng Shui-certificeret designhotel i hjertet af Gøteborg. Via arkitektur, farve, form og lys i fokus har vi skabt en unik atmosfære i restauranten, hotelværelserne og på alle hotellets andre områder. Her kan du følge dine rutiner eller bryde dem.

Koncept

Avalon Hotel er bygget med inspiration fra atmosfæren i millionbyer som Los Angeles, Milano, New York, Madrid og Paris. Vi er Feng Shui-certificeret, og arkitekturen sætter tonen lige så højt, som var hotellet placeret i midten af sådan en by. Her spiller indretning, belysning, duft og lyd en lige så stor rolle som fremragende service samt god mad og drikke. Samtidig er hotellets 101 værelser og 202 senge i centrum af oplevelsen. Vi ønsker at gøre hele dit ophold mindeværdigt.

Avalon Restaurant & Bar

Avalon Restaurant & Bar tilbyder sæsonpassende retter af en høj international kvalitet, som passer perfekt med vores vine, der er nøje udvalgt, og som serveres i både glas og som hele flasker. Vores bar er i flere år blevet kåret som en af Sveriges bedste barer i White Guide takket være vores dygtige bartendere, som ikke er generte og gerne eksperimenterer med spændende smagsoplevelser. Avalon Outside er vores udendørs bar, som er åben i sommerperioden, og som byder på en herlig blanding af gæster. For vinkendere, der ankommer som mindre grupper, anbefaler vi at bestille et besøg i vores vinrum.

Tagterrasse og pool

I sommerperioden (maj til september) har du som hotelgæst fri adgang til vores tagterrasse med swimmingpool mellem kl. 12.00 og 18.00 (med forbehold for, at terrassen kan være reserveret). På terrassen finder du håndklæder, strandstole og parasoller. Badekåbe og tøfler befinder sig på værelset, badetøj bedes du selv medbringe. Poolen har en temperatur på omkring 24 grader, og den er beklædt i mosaik, med et bælte af 24-karats guld, som giver dig lykke og velgang ifølge læren om Feng Shui. En del af poolen flyder frit og er synlig fra Kungsportsplatsen. Fra midten af juni til midten af august er poolbaren bemandet, ellers er der mulighed for, at du selv kan ringe og bestille drikkevarer fra baren i stueetagen, og så kommer vi op med din bestilling.

Værelser

Vores værelser er naturligvis designet efter hotellets filosofi. Uanset værelseskategori er indretningen personlig, arkitekturen funktionel, og sengene er betrukket med egyptisk bomuld. 24 af værelserne har badekar, og tre af vores værelser har eget kompakt motionscenter. Fra sjette etage og opefter får du himlen med i prisen. Læs mere om vores værelsestyper her.

Konferencer

Avalon Hotel elsker møder, som finder sted under en afslappet atmosfære. Deler du denne kærlighed, kan vi anbefale et af vores to mødelokaler, eller hvorfor ikke begge to? De kan opdeles eller flettes sammen og kan rumme op til 40 personer. Hvis du synes, luksus er væsentligt for konferencen eller mødet, kan du bestille vores penthouse-suite. Efter kl. 18.00 får du tagterrassen med pool med i købet. Læs mere om vores møde og eventmuligheder her.
 

Velkommen til Gøteborg og Avalon Hotel.

Kontakt

  • Telefon: +46 317 51 02 00
  • Fax: +46 317 51 02 08
  • E-mail: info@avalonhotel.se
  • Org. nr: 556673-2698
  • Kungstorget 9 41117 Gøteborg , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus eller sporvogn

Tag mod Kungsportsplatsen. Gå 50 meter til hotellet.

Fra Landvetter Lufthavn

Lufthavnsbus til Kungsportsplatsen. Gå 50 meter til hotellet.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Gøteborg, ring på tlf. +46 31 65 00 00.

Om Avalon Hotel

Antal hotelværelser

101 værelser, 202 senge

Antal konferencelokaler

2 lokaler, hvoraf det største har plads til 25 personer

Afstand til lufthavn

Landvetter Lufthavn: 27 km, ca. 26 minutter

Afstand til offentlig transport

Bus og sporvogn, Kungsportsplatsen: 50 meter
Lufthavnsbusser, Kungsportsplatsen: 50 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.