Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Odin Gøteborg ,  Sverige

  • Læderlænestole i mødelokale med terrasse på Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg
  • Dobbeltseng med skønne puder i dobbeltrum superior på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg
  • Stue med sofa og køkken i superior dobbeltrum på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg

Clarion Collection® Hotel Odin

Gøteborg,  Sverige

Vi byder dig velkommen til en perle i funkisstil. Clarion Collection Hotel Odin ligger blot få minutter fra Gøteborg C, Drottningtorget og Avenyn. Hver dag indgår både morgenmad, fika og aftensmad i prisen!

Clarion Collection® Hotel Odin 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,8
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Odin

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

På Clarion Collection Hotel Odin bor du i moderne omgivelser præget af et skandinavisk design, lige ved Gøteborg centrum. Moderne værelser, en central beliggenhed og lækker indretning gør dette til en sand perle blandt hotellerne i Gøteborg. Hver aften kan vi desuden byde på aftensmad.

Centralt i Gøteborg

Clarion Collection Hotel Odin ligger i gåafstand fra centralstationen. Herfra kan du gå til alle de spændende tilbud i det centrale Gøteborg. Lad os blot nævne Liseberg, Universeum, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Trädgårdsföreningen, Operaen, Havnen, Nordstan og Avenyn med alle sine butikker, udstillinger og restauranter.

Fika og aftensmad inkluderet

Hver morgen kan du spise en god og stor morgenmad som selvfølgelig er inkluderet i værelsesprisen. Derudover sætter vi også fika frem om eftermiddagen, og om aftenen kan du spise vores egen aftensmad her på hotellet. Alt uden ekstra omkostning! Læs mere under vores servicetilbud.

Plads til det sociale

Den smagfuldt indrettede lobby med sin hyggelige åbne ild udgør et naturligt udgangspunkt for spontane møder. Her finder du også vores bar, hvor du kan bestille forfriskende drikke, øl, vin, snaks og lettere retter. På syvende etage finder du Terrassen, hvor der i årets varme måneder er sommerbar med en enestående udsigt over Gøteborgs hustage.

Konferencer

Afhold dit møde hos os. Her kan du arrangere møder og konferencer med en henrivende udsigt over hustagene i det centrale Gøteborg. Vi har en max. kapacitet på 70 deltagere, og vi tilbyder selvfølgelig også god mad samt lækre drikkevarer under jeres møde eller konference.

Madlavningsmuligheder

Clarion Collection Hotel Odin er perfekt til dig, som vil lave eller opvarme din egen mad. De fleste af hotellets værelser har eget køkken eller tekøkken. Man kan leje køkkenudstyr i receptionen mod en afgift på 300 SEK. Gæster, der bor flere end 5 nætter i træk, kan låne køkkenudstyr uden ekstra omkostninger.

Fitness og motion

Hos os kan du træne, selvom du opholder dig på et hotel. I stueetagen ligger det veludstyrede og moderne Nordic Wellness Odinsgatan, hvor du kan bruge hele fitnesscenteret og alle hold gratis, når du bor hos os!

Dygtigt personale med hjertet på det rette sted

En central beliggenhed, store værelser og en smagfuld indretning er vigtige faktorer, men det er den inbydende og afslappende atmosfære, som er altafgørende for, at du hurtigt følger dig hjemme hos os på Clarion Collection Hotel Odin. Oprigtig omtanke og personlig engagement kendetegner alle, som arbejder her. Vi giver dig desuden hellere end gerne tips til Gøteborgs bedste seværdigheder. Læs mere om Gøteborg her. 

Bygning med aner fra 30’erne

Hotel Odin blev oprindeligt bygget af bilproducenten Ford tilbage i 30’erne. I løbet af årene har området omkring Odinspladsen forandret sig fra værkstedsområde til en base for motorcykelproducenter (i folkemunde kendt som ”bikestreet”) til i dag at være en forlængelse af midtbyen. Hotel Odin blev indviet i 2004 og har beholdt sine arkitektoniske aner.

Kontakt

  • Odinsgatan 6 41103 Gøteborg , Sverige

Find vej til hotellet

Med bus og tog

Nils Ericson terminalen/Gøteborg Centralstation

Fra Gøteborg Lufthavn, Landvetter

Lufthavnsbus til Nils Ericson terminalen

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Gøteborg, ring på tlf. +46 31 65 00 00.

Om Clarion Collection Hotel Odin

Antal hotelværelser

180 hotelværelser, 425 senge

Antal møderum

3 lokaler, plads til 70 personer

Afstand til lufthavn

Gøteborg Lufthavn, Landvetter: 2,4 mil

Afstand til offentlig transport

Gøteborg C/Nils Ericson terminalen: 150 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.