Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Draken Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Draken

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel® Draken er vågnet op og har sat Gøteborg i brand. Hotellet med den unikke silhuet er byens nye kulturscene og mødested. Med biograf, konferencelokaler og restauranter tilbyder vi unikke oplevelser og ikke mindst Gøteborgs bedste udsigt.

Clarion Hotel® Draken 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Den mægtige Drake (svensk for "drage") er endelig vågnet op til dåd! Clarion Hotel® Draken har taget det filmiske udtryk til sig og undskylder ikke. Det er her, filmhistorien møder fremtiden. Hotellets ambition er at skabe et vartegn, som indbyggerne i Gøteborg vil være ekstra stolte af, og i 2023 åbnede vi byens nye kulturscene og mødested.

K-mærket biograf, Draken

I årtier var Draken et festivalcentrum, men nu lever det videre i ny udklædning som fortsat oplevelseshus. Midt i hjertet af 34 etager, bevarer vi den K-mærkede biograf Draken, hvor forventningsfulde besøgere har sat sig siden 1956.

Restauranter

Pladsen, som historisk set har været et centrum for kultur, dans og underholdning, afspejles i hotellets fremragende restauranter. I stueetagen bydes du velkommen af ​​et helt unikt koncept hos stemningsfulde Heurlins, hvor det bedste fra to verdener mødes - sødt og salt til tonerne af livemusik. Højere oppe blandt Göteborgs tage, på 33. sal, åbner dørene til Brasserie Draken og en verden fuld af spændende drinks, en velsmagende menu med noget for enhver smag og ikke mindst Göteborgs bedste udsigt. Velkommen til to restauranter, der med garanti vækker alle dine sanser.

En verdensunik mødearena

Biograf, kulturscene, konferencelokale og skueplads for alle former for underholdning. Mødet mellem mennesker ligger os varmt om hjertet, og vores vision er at føre mennesker, idéer, gæster, nabolaget, byen og omverdenen sammen.

Clarion Hotel® Draken bliver verdensunik i sine mødemuligheder - desuden med en fantastisk udsigt over byen og havneindløbet. Hotellet kommer til at rumme en spektakulær banketsal og flere state-of-the-art mødelokaler. Her inde er en konference så meget mere end bare en konference. Planlægger I et stort møde, en lille workshop eller et skinnende award show? Ingen idé er for lille eller for stor, og vi skræddersyr din mødeoplevelse til noget spektakulært, kreativt og helt unikt.

Booker du konferencer eller events, eller er du bare nysgerrig? Lad os tage dig med på en eksklusiv visning på indersiden af Draken, hvor vi viser dig rundt i en verden fyldt med muligheder, hvor drømmenes lokaler venter på dig og dine. Kontakt sales.goteborg@strawberry.se for booking.

Draken Live - Gøteborgs nye underholdningspalads

Hver uge fyldes hotellet med spændende forestillinger, shows, humor, jazz og koncerter. Alt i samarbejde med Krall Entertainment, som kommer til at drive Draken Live. Den 21. september 2023 invies Draken Live, og det bliver ingen mindre end Jill Johnson, som bliver den første til at træde op på scenen. 

Drakens opholdsrum - Over 1000 chances to be surprised

Living Room er en åben, vibrerende plads, altid i scenografisk forandring, skabt for os som aldrig sover. Her møder du byens liv, gade og puls indenfor hotellets vægge med en energi, som er klar til at vække og inspirere med kunst, musik, teater, pop-ups og design. Nyd stunden i designede sofaer og vælg, hvilken del af sceneforestillingen, du spiller i dag. Her venter også rigtig god gastronomi og håndværkscocktails fra hotellets restauranter og barer. Kom ind til et møde, afslut med en afterwork eller show. That's the Clarion spirit!

Dynamiske Järntorget i Gøteborg

Området omkring Järntorget er et af de mest dynamiske i hele Gøteborg, og vi fascineres af, hvordan teatre og musikscener bidrager til at skabe kontraster mellem det store og det lille. Mellem butikker og handel. Mellem boliger, hoteller og kontorer. Mellem mennesker, som mødes. Her får det gamle og nuværende plads ved siden af det nye og spektakulære.

A new kind of spa experience

Snart kan vi byde dig velkommen til et afslappende urbant spa i Drakens ånd - krydret, sprødt og med vores lokale DNA i ryggen. Udgangspunktet er Clarions overordnede spakoncept med inspiration fra Japan, samt indslag af Drakens dramatiske væsen i skulpturelle elementer og lysinstallationer. Du som gæst kan forvente dig en helt unik spaoplevelse!

Biblioteket

Glem alle definitioner på ordet "bibliotek", because this is something else. En plads at blive inspireret og vende tilbage til, om og om igen. I biblioteket lytter du på analoge og digitale toner, mister dig selv i en samling filmmusik, eller dykker ind i filmlitteraturens verden, hvor al tid og plads rundt om forsvinder. Hotellets bibliotek er en forlængelse af Lobbyen og Vågen.

On top of the world

104 meter oppe, på etage 33 og 34, finder du et af hotellets restauranter og tagbarer med panoramavinduer og vidunderlig udsigt over byen og havneindløbet. Her skabes nu noget unikt, som gør, at Gøteborgs restaurant og kroscene snart bliver endnu skarpere. Stay tuned.

Kontakt

  • Olof Palmes plats 2 413 01 Gøteborg , Sverige

Find vej til hotellet

Fra Gøteborg hovedbanegård

Bus: 60, Express Röd
Sporvogn: 1, 9 og 11
Stå af ved holdepladsen Järntorget

Fra Landvetter

Flybus til Gøteborg hovedbanegård, ca. 30 min.
Taxi, ca. 20-25 min. 

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel Draken

Antal hotelværelser
474 værelser

Antal konferencelokaler
13 møderum + 1 banketsal

Afstand til lufthavn
27 km til Landvetter lufthavn

Afstand til kollektivtrafik
10 m fra hotellets entré

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.