Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post midt i Gøteborg er ikke ligesom alle andre hoteller. Den historiske posthusbygning er blevet omdannet til et designhotel med ekstra af alt. Nyd både spa, Rooftop Pool, restauranter, barer og konferencer.

Clarion Hotel® Post 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Post

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

Føl dig hjemme i vores fine lobbybar Postbaren, med tilhørende udeservering om sommeren.!

Postbaren

Postbaren er Clarion Hotel Posts centrum og et naturligt mødested for hotellets gæster og Gøteborgensere. På Postbaren skal du føle dig hjemme, betragt den gerne som din stue nummer 2. Her tilbyder vi, ud over vores egen øl og vores egen ristede kaffe, et solidt vinkort med interessante amerikanske vine. Vi er også uhyre stolte af vores lækre sager, bagt i vores eget konditori. Sniger sulten sig ind, kan der også tilvælges lækre sandwiches. Baggrundsmusikken varierer i tempo og humør, alt afhængigt af tid og atmosfære. For at appellere til alle typer gæster spænder spillelisterne fra 1920'ernes musik til klassisk jazz og aktuelle hits.

Post Work

Velkommen til Clarion Hotel Posts populære After Work, Post Work! Hver fredag eftermiddag hæves stemningen, musikken og tempoet, og folk myldrer ind fra gaden, og vi fejrer, at weekenden er her med særlige priser i baren fra kl. 16.00 til 21.00. Velkommen til.

Post Rost

Ethvert hotel med respekt for sig selv har sin egen kafferistning, så det har Clarion Hotel Post naturligvis også. Post Rost blev udviklet af Bergstrands Kafferosteri, som har ristet bønner i Gøteborg siden 1891. De har nu udviklet en blanding af 85% fra Peru, Mexico, Indonesien og Etiopien samt 15% fra Tanzania, Robusta, til os. Smagen er en form for espresso med nødede overtoner. Stærk krop, rig og fyldig med en let sødlig og lækker finish.

Vinkælderen

Vinkælderen som lokale pirrer nysgerrigheden om vin og smag. Den indeholder alle vine fra de fleste dele af vinverden, men vinkælderens hjerte banker for Oregon, og Pinot Noir i verdensklasse. Det største udvalg af Oregon-vine uden for Oregon finder du faktisk i vores vinkælder. Vi tilbyder også vinsmagninger med vores dygtige sommeliers og tilpasser dem til dine behov.

Postbaren

Åbningstider: 
Mandag: 11.30 - 23.00
Tirsdag - torsdag: 11.30 - 00.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 01.00
​​​​​​​Søndag: 16.00 - 23.00

Post Work (After Work)

Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag:
Lørdag: -
Søndag: -

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.