Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post midt i Gøteborg er ikke ligesom alle andre hoteller. Den historiske posthusbygning er blevet omdannet til et designhotel med ekstra af alt. Nyd både spa, Rooftop Pool, restauranter, barer og konferencer.

Clarion Hotel® Post 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,5
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Post

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Postbaren – mere end bare en bar

Postbaren er Clarion Hotel Posts centrum og et naturligt mødested for hotellets gæster og Gøteborgensere. Byens bedste bartendere leverer innovative cocktails med fokus på friske ingredienser. Nyd en drink med kollegerne efter arbejde, eller slå dig ned en hel aften med drinks, øl, vin, dans og underholdning af vores DJ's. Om sommeren udvider vi Postbaren med den solrige udendørs terrasse Terassen, hvor gæsterne flokkes fra tidligt til sen aften. Forvent en fantastisk stemning.

Vi anbefaler vores egen kaffe

Clarion Hotel Post Rost er vores eksklusive kaffeblanding, som du kun kan drikke her. Den er fremstillet af Bergstrands Kafferosteri, som har ristet kaffebønner i Gøteborg siden 1891. Frisk, brygget kaffe med en følelse af nøddeagtig espresso – en kraftig krop, rig og fyldig smag med en mildt sød og forfriskende finish.

Vinkælderen

Vinkælderen som lokale pirrer nysgerrigheden om vin og smag. Den indeholder alle vine fra de fleste dele af vinverden, men vinkælderens hjerte banker for Oregon, og Pinot Noir i verdensklasse. Det største udvalg af Oregon-vine uden for Oregon finder du faktisk i vores vinkælder. Vi tilbyder også vinsmagninger med vores dygtige sommeliers og tilpasser dem til dine behov.

Postbaren

Åbningstider: 
Mandag: 11.30 - 23.00
Tirsdag - torsdag: 11.30 - 00.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 01.00
​​​​​​​Søndag: 15.00 - 22.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.