Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post midt i Gøteborg er ikke ligesom alle andre hoteller. Den historiske posthusbygning er blevet omdannet til et designhotel med ekstra af alt. Nyd både spa, Rooftop Pool, restauranter, barer og konferencer.

Clarion Hotel® Post 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Post

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Træd ind i en atmosfære af tidløs elegance. På Clarion Hotel Post finder du alt til et dejligt ophold i hjertet af Gøteborg og med en ideel beliggenhed lige ved siden af centralstationen. Det smukke gamle hovedpostkontor er blevet til en moderne oase fyldt med prisbelønnede restauranter, musik, kunst, drinks, vine og et sted for wellness i topklasse. Lad dig overraske af alt det, vi har at byde på. Noget siger os, at du vil elske et ophold her.

Service med et personligt touch
Her vil du blive taget hånd om af dedikerede eksperter, der ikke kun tilbyder fantastisk service, men som også giver det lille ekstra i arbejdet. Med nysgerrighed, stolthed og et ønske om at gøre dit besøg til noget helt særligt, inviterer Clarion Hotel Post dig til en uforglemmelig helhedsoplevelse for alle sanser.

Et oplagt sted for møder, underholdning og oplevelser
Clarion Hotel Post er ikke bare et hotel, men også et fantastisk sted for alle former for møder, events, musik, pop-ups, kunst og design. Glem ikke at undersøge, hvad vi har gang, i tiden op til dit planlagte besøg. Året rundt bobler programmet af spændende madevents, fester, shows, DJ-sessions, prøvesmagninger af forskellige drikkevarer, livemusik, messer, udstillinger og meget mere – uanset hvem du er, venter der helt sikkert noget for dig.

En verden af raffinerede smagsoplevelser
Inden for hotellets vægge gemmer sig nogle af Gøteborgs fineste kulinariske perler. Hos VRÅ møder det japanske køkken den svenske vestkyst under ledelse af stjernekokken Sofia B. Olsson. Restaurant Norda byder på madinspiration fra Manhattan og Sveriges bedste udvalg af vine fra Oregon. I Postbaren mixer vores erfarne bartendere internationale cocktails. Hvorfor ikke prøve en drink, du aldrig har hørt om før?

Konditori med prisbelønnet håndværk
I vores eget konditori skaber vores prisvindende team udsøgte bagværk hver dag. I alle dele af hotellet bidrager konditoriet til den fantastiske smagsoplevelse – fra kaffepausen i konferenceafdelingen til dessertmenuerne i vores restauranter.

Rooftop pool på 13. etage
Du kan tage en forfriskende dukkert i vores opvarmede Rooftop Pool hele året rundt. Om sommeren er baren desuden åben – slå dig ned i en liggestol, og nyd en drink med udsigt til menneskemylderet på Drottningtorget. Book dit besøg på forhånd for at være sikker på at få en plads. Læs mere om tider og priser her.

Udforsk Skönhetsfabriken
I Skönhetsfabriken kan du lade dig forkæle med hudplejebehandlinger, hårstyling og massage. Nyd The Treat med sin varme kilde, sauna, dampbad og forfriskende isbruser. Skönhetsfabriken huser også hotellets fitnesscenter med personlige trænere. Som hotelgæst har du fri adgang til fitnessrummet hver dag, 24 timer i døgnet.

Midt i Sveriges dejligste by
Clarion Hotel Post er det perfekte udgangspunkt for sightseeing, shopping og underholdning. Du bor lige ved siden af centralstationen og Trädgårdsföreningen – en drømmebeliggenhed for nemt at kunne udforske alt, hvad skønne Gøteborg har at byde på. Uden for hotelentreen finder du sporvogne, busser, udlejningscykler, taxaer og el-løbehjul, så du kan tage dig til de fleste af byens attraktioner inden for ti minutter.

Værelser tilpasset gæster med funktionsnedsættelse
Clarion Hotel Post tilbyder naturligvis hotelværelser, der er tilpasset personer med funktionsnedsættelse. Kontakt os for mere information.

Velkommen til Clarion Hotel Post. Se alle vores hoteller i Gøteborg.

Kontakt

  • Drottningtorget 10 411 03 Gøteborg , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus og sporvogn

Stoppested Drottningstorget/Gøteborgs centralstation

Fra Landvetter Lufthavn

Lufthavnsbus til Gøteborgs centralstation

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Gøteborg, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Post

Antal hotelværelser

540 værelser

Antal mødelokaler

21 lokaler, plads til op mod 1000 deltagere

Afstand til lufthavn

Landvetter: 27 km, omkring 20 minutter

Afstand med offentlig transport

Stoppested for busser og sporvogne: 25-50 meter
Hotellet ligger lige uden for Gøteborgs centralstation.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.