Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Se alle hoteller i Gøteborg, Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post midt i Gøteborg er ikke ligesom alle andre hoteller. Den historiske posthusbygning er blevet omdannet til et designhotel med ekstra af alt. Nyd både spa, Rooftop Pool, restauranter, barer og konferencer.

Clarion Hotel® Post 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Leder du efter en suite, der er lidt ud over det sædvanlige. Så har du fundet hen til det helt rigtige sted. Lad os præsentere Elnasuiten, Juliussuiten og Rooftop-suiten.

Det lille ekstra

I suiten finder du også en Nespressomaskine, morgenkåbe, tøfler og indeholdet i minibaren indgår.

Elnasuiten

På fjerde etage, den tidligere direktøretage, venter der en fabelagtig udsigt over Drottningtorget. Det er her, du finder Elnasuiten. Suiten på 50 m2 og med en loftshøjde på 3,40 meter byder på store, høje vinduer med dybe vinduenicher.

Du får adgang til en skøn sofagruppe, en god arbejdsplads og et herligt soveområde med en 200 cm bred dobbeltseng. Nyd de flotte designmøbler, en stemningsfuld belysning, telefon samt et 55 tommers LED-tv fra Lava med internet. Badeværelset er med flotte materialevalg og har både bruseniche og badekar.

Juliussuiten

På vores tolvte etage, i den nye del af hotellet, får du en fantastisk udsigt over Gøteborg, Trädgårdsföreningen, og ud mod elven ligger Juliussuiten. Den er navngivet efter den første postmester på posthuset, Julius Juhlin, der blev født i 1907. Suiten på 95 m2 giver en herlig fornemmelse. Du føler nærmest, at du står midt i city, nærmere New York end Gøteborg.

Der er masser af plads til mingle, en god spiseplads, sofagruppe og arbejdsplads. Det separate soveværelse har en 200 cm bred dobbeltseng, og der er plads til to ekstrasenge samt en børneseng. Nyd de flotte designmøbler, en stemningsfuld belysning, telefon samt et 55 tommers LED-tv fra Lava med internet. Lyden og lyset styres via en iPad. Det stilrene badeværelse er med badekar og bruser, og det ligger i forbindelse med soveværelset. Der findes også et separat toilet.

Rooftop-suiten

Vores største suite på 110 m2 ligger på trettende etage i den nye del af hotellet med en fantastisk udsigt over Gøteborg. Suiten er indrettet i flotte toner med unikke designmøbler, lamper og detaljer. Loftshøjden og de store panoramavinduer giver masser af lys og plads.

Selskabsdelen omfatter en spiseplads til otte personer, en køkkendel, arbejdsplads, en rummelig sofagruppe og et 55 tommers LED-tv fra Lava med internet. I soveværelset finder du en rummelig 220 cm bred dobbeltseng og et ekstra tv samt store walk-in garderober med gode opbevaringsløsninger. Det stilrene badeværelse er holdt i eksklusive materialer, og det har både badekar og bruseniche samt et separat toilet. Lyset og lyden styres med iPad.

Book suite

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information og booking på tlf. +46 31 61 90 00 eller via reservations.post@strawberry.se

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.