Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® City Gøteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® City

Gøteborg,  Sverige

Bo som nabo til pulserende shoppinggader, herlige museer og velbesøgte restauranter. I hjertet af byen finder du Comfort Hotel City - en urban og billig basislejr for dig, der vil udforske Gøteborg.

Comfort Hotel® City 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® City

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Comfort Hotel City! Et billigt og moderne hotel tæt på Gøteborgs seværdigheder, restauranter, shopping og Centralstation. 

Favorithotel for mange

Det her er et favorithotel for både børnefamilier, prisbevidste forretningsrejsende, idrætshold på rejsende fod og ikke mindst vennerne, som vil opdage Gøteborg. Vores fokus er at give dig et herligt og enkelt ophold til en lav pris, så du kan lægge pengene på andet. Shopping, mad, koncerter, sport og kultur - du vælger. Hotellet ligger i et stille kvarter til trods for den centrale beliggenhed.

Bar + reception = Barception

I hotellets lobby finder du Barception. Her kan du slappe af og nyde god mad og drikke døgnet rundt. Lobbyen er hotellets hjerte og mødeplads. Her inder du en byguide i form af en graffitiplanke, hvor vores Gøteborgeksperter deler sin bedste tips: seværdigheder du ikke må gå glip af, aktuelle events og happenings, sine personlige favoritpladser og meget mere. I lobbyens uderum findes det hyggelige lejrbål, hvor du og dine venner kan mødes om aftenen med noget at spise og bare nyde ildens flammer, læse aviser og bearbejde alle storbyens indtryk.

Enkelt, fint og centralt

Hotellet blev bygget om og renoveret i 2014. Alle ærelser holder derfor meget høj komfort, og har et moderne design. Værelserne er velplanlagte, lyse med store vinduer, har finurlige opbevaringsløsninger, og er velisolerede, så du sover godt om natten.

Hos os er du tæt på det meste, med kun 200 meter til Centralstationen og 500 meter til Ullevi. Liseberg og Scandinavium ligger knapt 2 km væk, og til Göteborgsoperan og Trädgårdsföreningen kan du gå på kun 5 minutter. Hos Comfort Hotel City er du helt enkelt tæt på alt.

  • Drottninggatan 63-65 411 07 Gøteborg , Sverige

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Bus og sporvogn
Fra Gøteborgs Centralstation
Fra Landvetter lufthavn 

Flybus til Gøteborgs Centralstation. Byt til bus 60, Express Rød, Express Blå eller sporvogn 9 eller 1 til holdeplads Stenpiren. Det tar ca 30 minutter med bussen. Med taxi tager rejsen ca. 20-25 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 (0)31 650 000

Om Comfort Hotel City

Antal hotelværelser

102 hotelværelser

Afstand lufthavn

Gøteborg Landvetter Airport: 25 km

Afstand kollektiv trafik

100 m

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.