Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Middag & hotel fra kun 795 kr./person

Tilføj lidt luksus med en 3-retters middag, overnatning og morgenmad – alt sammen til en fantastisk god pakkepris i kulinariske Gøteborg.

Et ophold i Gøteborg for foodies!

Er du på jagt efter den perfekte gave til din partner, en dejlig oplevelse med din bedste ven eller vidunderlig kvalitetstid med familien? Her har du svaret!

Indled aftenen med en treretters middag, og læg dig derefter godt til rette i en tilpas blød hotelseng for at nyde en god nats søvn. Morgenen efter starter du dagen på den bedste måde med en morgenmad fuld af valgmuligheder – for hvad er et hotelophold uden morgenmaden? Benyt lejligheden til at booke den ultimative middagspakke for en eller to personer, fra 795 kr. pr. person/nat i et dobbeltværelse.

Tilbuddet gælder alle dage frem til 18. august og hver weekend (torsdag til søndag) 22. august - 15. september.

Pakken kan bestilles på Clarion Hotel® Draken for ophold i perioden 1. juli - 31. august (fra 1295 kr/person). Middagen serveres på Brasserie Draken, og du kan vælge imellem middagstiderne 17:00 eller 21:00.

På Clarion Hotel® The Pier serveres middagen i Living Room. 

Vilkår og betingelser

I tilbuddet indgår en treretters middag, overnatning og morgenmad for en eller to personer, afhængig af hvad du booker. Rejser du med børn, skal du kontakte hotellet, du skalbo på, for også at booke middag til dem. Dette koster ekstra. Vi kan desværre ikke garantere en ny menu for dag to, når du booker tilbuddet for flere aftener. Tilbuddet gælder et begrænset antal hoteller og værelser. Din booking kan afbestilles frem til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.