Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Panorama Gøteborg ,  Sverige

Se alle hoteller i Gøteborg, Sverige

Comfort Hotel® Panorama

Gøteborg,  Sverige

Igangværende renovering.
Comfort Hotel® Panorama ligger i centrum af Gøteborg, tæt på Liseberg, Chalmers, Den svenske messe og Avenuen. Herfra har du gåafstand til Gøteborgs brede kultur- og underholdningstilbud.

Comfort Hotel® Panorama 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,9
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Panorama

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

Velkommen til Comfort Hotel Panorama i Gøteborg. Har du spørgsmål om dit ophold hos os? Så håber vi, at du vil finde svarene her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Parkering

Vi tilbyder parkeringsfaciliteter med plads i vores garage til 205 SEK/nat. Ved ankomsten til hotellet, skal du begynde med at foretage dit check-in for at få dit garagekort. Parkeringen kan ikke reserveres på forhånd. Hvis du flytter din bil under dit ophold, er du ikke garanteret en plads igen.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Frit tilgængeligt WiFi

Som vores gæst har du fri adgang til trådløst internet i alle vores værelser og offentlige områder.

Røgfrit

Hele hotellet er røgfrit. Gælder også elektroniske cigaretter.

Har du glemt noget?

Fik du ikke alt med, da du pakkede? Intet problem. I receptionen har vi næsten alt det, du står og mangler. Lad os blot nævne tandbørstesæt, barbergrej, sysæt, kam, deodorant, læbepomade, shampoo og balsam og meget andet godt til hotelopholdet.

Opgradering

Vil du have mere plads? Opgradér til et superior værelse i stedet for et standard værelse. Opgraderingen er tilgængelig fra 100 SEK pr. nat. Kontakt os for mere information og booking.

Vaskeri

Behov for at vaske tøj? Hvis du ønsker at få vasket dit tøj på renseri, er dette muligt fra mandag til fredag. Vaskepose og prisliste er til rådighed i rummet. Hvis du indleverer dit vasketøj før kl. 09.00, bliver det returneret samme aften. Vi har også et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, som man kan benytte. Vaskemiddel kan købes i receptionen.

Gør dit ophold mere mindeværdigt

Hvis du allerede har booket dit værelse, kan du foretage en opgradering, så du gør dit ophold lidt ekstra luksuspræget. Vi tilbyder blandet andet værelser med panoramaudsigt, hvor badekåbe og tøfler indgår, romantisk pakke med mousserende vin, frugt og chokolade. Kontakt os på tlf. +46 031 767 70 13 eller via co.panorama@strawberry.se, så vi sammen kan forkæle dig.

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Panorama er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Fitnessfaciliteter

Mandag - Søndag: 24/7

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. +46 31 767 70 00 eller q.panorama@strawberry.se.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.