Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ 11 Gøteborg ,  Sverige

Se alle hoteller i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ 11

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 og Eriksbergshallen ligger smukt ved Gøteborg havn, med udsigt over vandet ind mod byen. Her findes alle event- og mødemuligheder. Hotellet er præget af arkitektur, spændende kunst og skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
4,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

4,0
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ 11

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Quality Hotel 11. Har du har spørgsmål om dit besøg? Vi håber, du vil finde svaret her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Parkering

Hotellet har 22 private parkeringspladser udenfor hotellet. Hotellets parkeringspladser skal forudbestilles inden ankomst og er ofte fuldt bookede. Book her!. De kommunale parkeringspladser udenfor hotellet betales i parkeringsautomaten via Parkster.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

WiFi

Alle vores værelser og fællesområder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Hent din adgangskode i receptionen, eller log ind med dit Strawberry-nummer. Det bliver ikke nemmere.

Sen check-out

Oftest vil det være muligt at tjekke ud senere end kl. 11.00 mod et ekstra gebyr, så længe der er tilgængelighed på hotellet. Kontakt receptionen, så hjælper vi dig.

Opgradering

Du fejrer måske noget specielt eller ønsker blot at forkæle dig selv med et ophold i den syvende himmel? Kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig med de forskellige opgraderingsmuligheder.

Kontantfrit

Vi er helt kontantfri. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikkre arbejdsplads og desuden mere tid til at tage hånd om vores gæster. For vores gæster indebærer det en tryghed, som reducerer mistillid, og en hurtigere og mere sikker betaling. Vi tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Tag gerne kontakt med os, hvis du undrer dig over noget eller har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 11.00

Bemærk, at der kan gælde andre tider for check-in og check-out, når du booker via tredjepartskanaler (fx Booking.com, Expedia eller Hotels.com). Sørg for at tjekke din reservation for oplysninger om ind- og udtjekningstider.

Åbningstider morgenmad

Morgenmadsbuffeten serveres

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag-søndag og helligdager: 07:30 - 11:00

Forhåndsbestilling af morgenmadstider gælder alle dage i forbindelse med indcheckning for næstkommende dag!

Vil du have en morgenmadspose til at tage med inden morgenmaden åbner, skal den bestilles i receptionen senest kl. 20.00 aftenen inden.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.