Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Lige ved siden af Göta Älv i Gøteborg-bydelen Majorna finder du Quality Hotel™ Waterfront. I nærheden af hotellet ligger der velbevarede gamle bygninger samt hyggelige spisesteder, alt i en afslappet atmosfære. Velkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Begynd dagen på bedste vis med en god morgenmad! Når du bor hos os, er det altid inkl. en stor morgenmadsbuffet, der bygger på lokalproduceret og lokaldyrket mad udarbejdet efter lokale opskrifter. Hvem ved, måske finder du din nye morgenmadsfavorit?

Åbningstider

Mandag - fredag: Kl. 06.30-09.30
Lørdag - søndag: Kl. 07.00-10.30

Man behøver ikke at bo på hotellet for at kunne nyde vores morgenmadsbuffet. Man kan sagtens nøjes med at købe morgenmaden, som koster 245 SEK pr. person. Børn under 4 år spiser gratis, og børn i alderen 4 til 12 år kan få morgenmad for 105 SEK. Book i forvejen, så du ved, at der er plads.

Parkering

For 80 SEK pr. døgn kan du parkere bilen på den store parkeringsplads foran hotellet. Fem af disse pladser er ladeplads for elbil i samarbejde med Pair.

Motionsrum & Wellness

Der er et enklere træningslokale med løbebånd og træningsredskaber, som er åbent døgnet rundt. Jacuzzi, sauna og dampbad ligger på tredje etage i vores wellness-afdeling.

Åbningstider

Alle dage: 09:0 - 21:00

Laundry service

Book en tid og få vasket dit tøj i hotellets vaskeri. Hotellet råder over en vaskemaskine, tørretumbler samt strygerum. Alternativt kan du gøre brug af hotellets vaskeservice, så du kan få vasket i løbet af dagen.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Selvfølgelig har vi gratis WiFi overalt på hotellet. Adgangskoden får du ved check-in.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.