Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et konferencehotel i Gøteborg med et personligt præg. Det er det perfekte valg til dig, som vil arrangere effektive konferencer, og dig, som vil tilbringe en skøn familieweekend i Gøteborg.

Quality Hotel™ Winn Göteborg 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Winn Göteborg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

På Quality Hotel Winn bor du tæt på hjertet af Gøteborg, men stadig i fredfyldte omgivelser. Vi er et hotel med et personligt præg, perfekt til forretninger og fritid.

Placering

Hotellet ligger i et stille villaområde tæt på E6 ved Tingstadsmotet afkørsel 77, 3 kilometer nord for Gøteborg. Du finder det nemt med både bil og bus. Det tager 10 minutter med bussen fra centrum. Kontakt os gerne, hvis du ikke kan finde vej.

Konferencer

Vi har 11 funktionelt indrettede konferencelokaler for op til 130 personer. Hos os kan du reservere forskellige typer af konferencer, hel- eller halvdag, flere dage eller bare nogle timer. Vi tilbyder konferencepakke, hvor alt indgår og skræddersyer dit arrangement for at passe til dine ønskemål. Popcorn, softice og frugt indgår i alle konferencer. Læs mere om konferencer her.

Restaurant og bar

Ved aftenstid byder vi dig velkommen til The Social Bar & Bistro. Du kan altid bede personalet om at anbefale noget godt at drikke til maden. Da der ofte er fuldt i restauranten, og for at kunne tilbyde den bedste service, anbefaler vi jer at reservere bord. Kontakt gerne receptionen, så hjælper vi jer.

Omtanke og personlig service

Hotellet gør sit bedste for, at du skal få et så hyggeligt ophold som muligt. Med omtanke og smil ønsker Quality Hotel Winn i Gøteborg dig hjertelig velkommen.

Sportsklubber

Vores hotelværelser med plads til op til fem personer er ideelle til dig, som vil bestille en praktisk løsning, når sportsklubben er på rejse. Vi tilbyder favorable priser til idrætshold, og vi kan tilpasse opsætning og måltider, lige som I ønsker det.

Nye fine værelser

Nu har vi endelig en hel etage med nyrenoverede standard twin/familieværelser! Book gerne vores standardværelser, så ved I, at I får et renoveret værelse. Velkommen! 

Gym / Spa 

Vi samarbejder med et frisk og nyrenoveret gymnastiksal ca. 200 meter fra hotellet - hvilket overnatningsmulighed hos os inkluderer lån af gymnastikkort - åben møde omkring det er også! Velkommen til vores afslapningsområde med indendørs pool og sauna! Hvis du har glemt badetøj, kan du købe det i receptionen. Adgang til afslapning er gratis for dig, der bor hos os.

På grund af nuværende begrænsninger og et begrænset antal på maksimalt 15 personer i relax / pool-området, accepterer vi kun forudbestilte gæster. Forudbestil din tid med receptionen.

Her kan du læse mere om Gøteborg.

Kontakt

  • Gamla Tingstadsgatan 10 42244 Gøteborg , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Bus 18 og 19 fra Brunnsparken perron B til stoppestedet Balladgatan

Med tog

Gøteborg hovedbanegård

Fra Gøteborg Landvetter Lufthavn

Lufthavnsbus til Nils Ericssons plads, skift der til bus eller taxi.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Gøteborg, ring på tlf. +46 31 65 00 00.

Om Quality Hotel Winn, Gøteborg

Antal hotelværelser

127 værelser, 277 sengepladser

Antal konferencelokaler

11 lokaler, maksimal kapacitet 130 personer

Afstand til lufthavn

Gøteborg Landvetter Lufthavn: 20 km, ca. 20 minutter

Afstand til offentlig transport

Gøteborg hovedbanegård: 4,6 km

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.