Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Gøteborg ,  Sverige

Se alle hoteller i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et konferencehotel i Gøteborg med et personligt præg. Det er det perfekte valg til dig, som vil arrangere effektive konferencer, og dig, som vil tilbringe en skøn familieweekend i Gøteborg.

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Winn Göteborg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi ses ganske snart på Quality Hotel Winn Göteborg. Her har vi samlet svarene på de oftest stillede spørgsmål, som vores gæster har stillet os. Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Parkering

Der er parkering lige uden for hotellets indgang for 110 SEK/nat. Book din parkeringsplads her. Vi har også to handicappladser lige uden for hotellet. Tre ladepladser (14kW) er tilgængelige på bagsiden af hotellet.

Sen indcheckning

For dig, der ikke har forudbetalt din booking, ring gerne til os på +46 31 750 19 00 for at garantere værelset for sen ankomst (efter kl. 16.00). Har du allerede betalt? Giv os gerne en cirka-tid hvornår du forventer at checke ind, så er værelset klart til dig, når du kommer.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Strawberry-nummer.

Har du glemt noget?

Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Intet problem. Vi har givetvis lige det, du står og mangler såsom tandbørster, tandpasta, barbergrej, sysæt, kam, deodorant og læbepomade.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Winn Göteborg er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Offentlig transport

Fra centrale Gøteborg kommer du hurtigt og smidig til os på 10 minutter med bus nr. 18 og 19. Holdepladsen hedder Balladgatan, og du finder rutevejledning og betaler din billet lettest gennem Västtrafiks app To Go.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 11.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:00 - 09:00
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:30

Om sommeren og helligdage kan timer variere. Kontakt venligst hotellet direkte for åbningstider.

Restaurant

Mandag - Torsdag: 17:00 - 21:00
Fredag - Lørdag: 17:00 - 22:00
Søndag: Lukket

Bar

Mandag - Torsdag: 17:00 - 22:00
Fredag - Lørdag: 17:00 - 23:00
Søndag: Lukket

Relax

Mandag - Søndag: 08.00 - 23.00

Aldersgrænse 18 år efter 21:00.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.