Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Gøteborg ,  Sverige

Se alle hoteller i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et konferencehotel i Gøteborg med et personligt præg. Det er det perfekte valg til dig, som vil arrangere effektive konferencer, og dig, som vil tilbringe en skøn familieweekend i Gøteborg.

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,1
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Winn Göteborg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
914 anmeldelser
3,5
Værdi
4
Søvnkvalitet
3,5
Sted
4,5
Service
4
Renlighed
4
Værelser
5

Godt ophold, meget nem tilkørsen

4. marts 2024, Esbjerg, Danmark, Jml-danmark

Alt var som forventet og personalet venlig og smilende. Gode værelser og dekåjligt wellness område. Vi brugte hotellet som overnatning på vej hjem fra skiferie og det var på alle måder en god oplevels…

Alt var som forventet og personalet venlig og smilende. Gode værelser og dekåjligt wellness område. Vi brugte hotellet som overnatning på vej hjem fra skiferie og det var på alle måder en god oplevelse. Vi kommer gerne igen og hotellet får vores bedste anbefalinger.
Læs mere
3

Udemærket hotel, børnevenligt, fantastisk morgenmad.

4. august 2023, Aars, Danmark, cylle4

Udemærket hotel. Dejlig børnevenligt, gode parkeringsforhold, og overdådig morgenmadsbuffet. Vores værelse var en smule slidt, der manglede fuger i badeværelses gulvet, mellem klinkerne, og der var s…

Udemærket hotel. Dejlig børnevenligt, gode parkeringsforhold, og overdådig morgenmadsbuffet. Vores værelse var en smule slidt, der manglede fuger i badeværelses gulvet, mellem klinkerne, og der var støvet bag sovesofaen, og en underligt lugt. Værelset kunne godt trænge til en opfriskning. Men selve hotellet levede helt op til vores forventninger. Og personalet var helt i top.
Læs mere
3

Weekend ophåld

11. marts 2019, , Discover67686123082

Vi var altid tilfreds på alt i hotellet men den her gang vi er ikke nojd pga. Savner og bobbel bad somme ikke virket og køleskab somme var ikke på rumet & Tv somme ikke virked også i min vens rum. Håb…

Vi var altid tilfreds på alt i hotellet men den her gang vi er ikke nojd pga. Savner og bobbel bad somme ikke virket og køleskab somme var ikke på rumet & Tv somme ikke virked også i min vens rum. Håber næste besøge bliver bedre.
Læs mere
4

Overraskende godt og børnevenligt hotel

14. august 2018, , Asger Wium B

Fine værelser, meget venligt personale, lækker pool og boblebad, fin morgenbuffet, stort legerum til børnene, velkomstpakke med ballon, farveblyanter osv. til børnene. Gratis parkering lige udenfor. P…

Fine værelser, meget venligt personale, lækker pool og boblebad, fin morgenbuffet, stort legerum til børnene, velkomstpakke med ballon, farveblyanter osv. til børnene. Gratis parkering lige udenfor. Perfekt for en familie som vores. Vi havde tre overnatninger og brugte to af dagene i Liseberg.
Læs mere
5

Rejse med hund

6. januar 2018, Rønne, Danmark, 41annemettec

Rolige omgivelser,gode hundeluftemuligheder,rimeligt beløb for hund på værelset, gratis parkering. Mulighed for morgenmad "to go" . Værelse ikke stort,men dejlige store enkelt- senge (140 cm.)Venligt…

Rolige omgivelser,gode hundeluftemuligheder,rimeligt beløb for hund på værelset, gratis parkering. Mulighed for morgenmad "to go" . Værelse ikke stort,men dejlige store enkelt- senge (140 cm.)Venligt personale.

Svar fra ejer

27. februar 2018

Tack så mycket, vad härligt att höra! Hoppas att och vovven kommer tillbaka, ni är så välkomna :)

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.