Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

  • Superior dobbeltværelse med dobbeltseng, sofa, gul væg og siddeområde på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dobbeltværelse med dobbeltseng med puder og tæppe hos Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Quality Hotel™ Winn, Haninge er Sveriges mest tilgængelige hotel. 20 min syd for Stockholm med 126 totalrenoverede værelser og 15 nye konferencelokaler – et konferencehotel tilgængeligt for alle.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Varmt välkommen til Sveriges mest tilgængelige hotel og Haninges helt egen stue!

Lokalområdet

Tager du toget, finder du os 20 minutter syd fra Stockholm C, 10 minutter fra Stockholmsmässan og 1 minut fra togstationen Handen. Vi ligger midt i et af ​​Stockholms mest ekspansive områder.

Tilgængelighed

Det er ikke uden grund, at vi praler med at kalde os for Sveriges mest tilgængelige hotel. Vi har totalrenoveret hotellet och bygget 126 nye hotelværelser, hvoraf de 12 er fuldt ud handicaptilpassede, endda i en virkelig smagfuld stil. I yderligere 11 værelser har vi fjernet tærskler og brusevægge, så det bliver nemmere at komme rundt med eksempelvis rollatorer. Vi har også bygget en række værelser, der er tilpasset til gæster med et syns- og hørehandicap. I fællesarealerne bygger vi i forskellige højdeniveauer, herunder reception og bar. Det skal være nemt for alle at kunne mødes hos os.

Konferencer

Hotellets nyligt renoverede konferenceafdeling har 15 pæne og lyse mødelokaler med alt, hvad du har brug for af tekniske løsninger. Hotellet kan selvfølgelig også tilpasse lokalerne efter dine individuelle behov. Hotellets personale sørger for, at du får den bedst mulige hjælp til at gennemføre en vellykket konference.

Brasserie Bar X og Bar X

Brasserie X er ikke kun Quality Hotel Winn Haninges restaurant. Det er Haningeterrassens lokale opholdsstue. En stue, hvor du og dine nære og kære kan spise lækker mad, snuppe en drunk eller bare mødes over en kop kaffe i et levende og afslappet miljø. Start dagen med en gedigen morgenmadsbuffet, book en god arbejdsfrokost, sæt jer til bords til en vellavet middag, kom forbi til Bubbly Thursdays eller fejr weekenden med ægte fredagsfeeling. Her sker der altid noget. Maden er inspireret af det franske køkken, krydret med vores nordiske madtraditioner og tilberedt af lokale råvarer.

Bar X er stedet for førdrink, afterwork, onsdagsøl, den sene bid mad eller afslutningen på middagen. Her arrangeres livekonceter, trubadurer, stand-up og andre events. Kom som du er og føl dig hjemme.

Her kan du læse om alle vores lokale events vi holder i Bar X hver uge.

Haninges egen stue

Velkommen til Haninges egen stue. Du finder os i det centrale Haninge, og vi byder dig indenfor til et levende mødested, hvor du kan sidde og arbejde i lobbyen, kan have uformelle møder ved vores community table, møde vennerne til et after work-arrangement, nyde et måltid eller en enkelt kop kaffe. Betragt os som din stue, det naturlige mødested hver dag i ugen.

Omgivelser

Du har gåafstand til Haninge Centrum indkøbscenter og Rudans friluftsområde, og du har derfor mulighed for at leve både bylivet og få fine naturoplevelser med i købet, når du bor hos os. Vi er også et godt udgangspunkt for at udforske det smukke Utö og Dalarö i Stockholms skærgård samt Nynäshamns skærgård. Fra Nynäshamns sejler færgen til Gotland og Visby.

Motion og udendørs aktiviteter året rundt

Friluftsområdet Rudan ligger lige i nærheden. Her finder du forskellige løbespor, mountainbikespor og en oplyst runde på 2,5 km. Kan du godt lide at træne udendørs, så har Rudans friluftsområde åbnet et nyt udendørs træningsområde i træ. Træningsområdet har redskaber for mange forskellige styrketræningsøvelser. Området er også tilpasset efter mest tilgængelighed hvad angår fremkommelighed og størstedelen af redskaberne.

Om vinteren er der store langrendsløjper, og skulle der mangle en smule sne, skal der nok komme kunstig sne på sporet. Om sommeren lokker sandstrand, broer og badebro med handikaprampe, frisbeegolf og muligheder for at fiske. Fisketegn kan købes i vores reception. Der er også store flotte grønne områder, hvor du kan spille softball, petanque, beachvolley eller grille. Vil du hellere træne indendørs, er der adgang til et fitnesscenter i samme bygning mod et mindre gebyr. Vi har også en sauna, der kan bookes i receptionen.

Indenfor gangafstand fra Quality Hotel Winn har du Torvalla idrætsplads og svømmehal, hvor der ofte arrangeres konkurrencer og forskellige stævner.

Kontakt

  • Rudsjöterrassen 3 13640 Haninge , Sverige

Find vej til hotellet

Med tog

Tag tog mod Västerhaninge eller Nynäshamn og stå af ved Handen.

Med bus

Bus til Handenterminalen.

Fra Arlanda

Lufthavn Lufthavnsbus eller Arlanda Express til Stockholm Central. Skift her til bus, tog eller taxi.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm eller Taxi 020.

Om Quality Hotel Winn, Haninge

Antal hotelværelser

126 værelser, 280 sengepladser

Antal konferencelokaler

15 lokaler, plads til over 680 deltagere

Afstand til lufthavn

Arlanda Lufthavn: 62,3 km, ca. 1 time i bil

Afstand til offentlig transport

Togstation Handen: 200 meter Stockholm C: 21,2 km, ca. 20 minutter i bil

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.