Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alle hoteller i Haninge, Sverige
  • Superior dobbeltværelse med dobbeltseng, sofa, gul væg og siddeområde på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dobbeltværelse med dobbeltseng med puder og tæppe hos Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Quality Hotel™ Winn, Haninge er Sveriges mest tilgængelige hotel. 20 min syd for Stockholm med 126 totalrenoverede værelser og 15 nye konferencelokaler – et konferencehotel tilgængeligt for alle.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Winn, Haninge

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Uanset om du bruger kørestol, har syn- eller hørelsesnedsættelse, eller en form for allergi, kan du få et bekvemt ophold hos os. Med gennemgående funktionelt design er Quality Hotel Winn, Haninge tilgængeligt for alle, lige fra ankomst til afrejse. 

Tilgængelige lokaler og hotelrum for fysisk handicappede

Allerede ved indcheckning mødes du af en receptiondisk med en lavere sektion og stokkeholder. Her går det udmærket at slå sig ned på en stol, hvis du har svært ved at stå op i længere tid. I lobbyen findes der flere selskabsspil at låne, tilpassede for forskellige handicap. Også restaurantbaren har en lavere del, og i mødelokalerne er der lave eller ingen tærskler. Og har du brug for hotelværelser tilpasset til dine behov, så har vi 12 fuldt handicaptilpassede værelser, og 11 værelser uden tærskler eller brusevægge - alt for bedre fremkommelighed. 

For gæster med nedsat syn

På hotellet finns ett talande taktilt stråk via en app (Tactile Flooring by Matting) som leder till receptionen, restaurangen samt hissar. Självklart är ledarhundar varmt välkomna - de får en egen filt och vattenskål på rummet.

I vår restaurang erbjuder vi inlästa menyer som tillsammans med programmet Blipsay går att få upplästa i sin telefon via en QR kod. Det finns även 3 hotellrum som är helt anpassade för gäster med synnedsättningar.

For gæster med nedsat hørelse

I receptionen findes høreforstærkere og vibrerende vækkeure, som vækker ved brandalarm, til udlån. Er du her til møde eller konference, så findes faste teleslynger monterede i vores største mødelokaler, og ellers findes bærbare teleslynger, som installeres ved behov. Vi har også 3 hotelværelser tilpassede for personer med nedsat hørelse, hvor der er installeret blitzlys. 

Allergier

Allergisk? Du behøver ikke bekymre dig. Gluten- og laktosfrie produkter fåes altid på anmodning, og i køkkenet forbereder vores kokke lækker specialkost til dem, der har brug for det. Vi bruger desuden kun vaskemidler på hotellet. 

Vores tilgængelige hotelrum

12 fuldt handicaptilpassede værelser

1 fuldt handicaptilpasset suite

11 værelser for kørestolsbrugere

3 værelser for gæster med nedsat syn

3 værelser for gæster med nedsat hørelse

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.