Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Juleinspireret middag, hotel og morgenmad

Planlæg noget hyggeligt at glæde sig til når det bliver vinter! Book en luksuriøs og juleinspireret treretters middag med overnatning og morgenmad på et af vores mange hoteller i Norden.

Juleinspireret 3-retters middag, overnatning og morgenmad

Længes du også til vinteren – til jul, nytår og alt, hvad det indebærer? Til alle hyggelige stunder med dine nære og kære, julegaveshopping, julebag, al den gode mad og alle festligheder! Hvorfor ikke planlægge noget herligt at glæde sig til sammen til vinter, allerede nu?

Book en magisk aften med juleinspireret treretters middag og hotelovernatning til en rigtig god pakkepris. Morgenmad indgår selvfølgelig, for hvad er et hotelophold uden den?

Leder du efter en helt unik madoplevelse? Book middagspakke på Icehotel eller Yasuragi.

Tilbuddet gælder hver weekend, fra torsdag til søndag, på ophold frem til den 31. december. Book senest 29. december!

Vilkår og betingelser

I tilbuddet indgår en treretters middag, overnatning og morgenmad for en eller to personer, afhængig af hvad du booker. Rejser du med børn, skal du kontakte hotellet, du vil bo på, for at også booke middag til dem. Dette koster ekstra. Vi kan desværre ikke garantere en ny menu for dag to, når du booker tilbuddet for flere aftener. Tilbuddet gælder et begrænset antal hoteller og værelser med sidste mulige udcheckningsdato 31. december 2023. Din booking kan afbestilles frem til kl. 16:00 på ankomstdagen. Afbestillingsbetingelser, samt hvad der er inkluderet i middagspakkerne, kan variere, når man booker på de fritstående hotellers egne bookingsider. Sørg for at løse betingelserne omhyggeligt.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.