Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Victoria Jönköping ,  Sverige

Se alle hoteller i Jönköping, Sverige
  • Siddeområde i restaurant indergård hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Siddeområde i restaurant gårdshave og bar hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Restaurant med bord og stole med champagne og menu hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Dobbeltværelse Standard badeværelse med håndvask hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Standard dobbeltværelse oversigt med stole hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Suite med skrivebord foran vinduet hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Gang med rødt tæppe hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping

Clarion Collection® Hotel Victoria

Jönköping,  Sverige

Clarion Collection Hotel Victoria er en unik hotelperle midt i Jönköping og ligger blot en lille gåtur fra centralstationen. Når du bor hos os, er både morgenmad, fika og aftensmad inkluderet i værelsesprisen.

Clarion Collection® Hotel Victoria 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Victoria

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4,5
513 anmeldelser
4,5
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
5
Sted
5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
4

Super godt hotel. God placering. God rengøring og dejlig mad ; både morgen-og aftensmad

19. maj 2024, Solrød Strand, Danmark, kbrogg355557

Dejlig mad; morgen- og aftensmad. Super placering. Venligt og sødt personale hyggeligt hotel og søde værelser

Dejlig mad; morgen- og aftensmad. Super placering. Venligt og sødt personale hyggeligt hotel og søde værelser

Svar fra ejer

22. maj 2024

Hej, Så fint att läsa att ni uppskattade vår frukost- och kvällsbuffé. Det är något vi är väldigt stolta över att ha i vårt koncept. Fika, frukost och kvällsmat bjuder vi alltid på. Jag blir även väldigt glad att läsa att ni uppskattade vår personal och våra rum. Jag hoppas att ni besöker oss snart igen! Varmt välkomna tillbaka!

Læs mere
5

Dejlig aftensmad

10. maj 2024, Kongens Lyngby, Danmark, Andreas1389

Vi havde bare en overnatning på vej til Stockholm. Helt perfekt med aftensmad som overraskede positivt. Værelserne kunne måske godt trænge til en Update men alt ok.

Vi havde bare en overnatning på vej til Stockholm. Helt perfekt med aftensmad som overraskede positivt. Værelserne kunne måske godt trænge til en Update men alt ok.

Svar fra ejer

22. maj 2024

Hej Andreas! Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme efter er vistelse hos oss! Härligt att ni gillade vår kvällsmat och att den var en positiv överraskning. Vi har några rum som inte är renoverade ännu och jag ser att ni bodde på ett av dem. Vi kommer renovera dem i slutet på detta året. Efter det har vi 128 rum som är renoverade, har nya badrum och komfortkyla. Välkomna tillbaka!

Læs mere
5

Genialt hotelkoncept

20. november 2023, København, Danmark, AndersJakobsenDK

Meget fint hotel, som fuldt ud lever op til Clarion Collection konceptet som hygggeligt butique hotel med inkluderet aftensmad, som de påstår er simpel, men altid er meget mere end det (suppe, varm re…

Meget fint hotel, som fuldt ud lever op til Clarion Collection konceptet som hygggeligt butique hotel med inkluderet aftensmad, som de påstår er simpel, men altid er meget mere end det (suppe, varm ret og masser af salater). God beliggenhed og udgangspunkt i midten af byen, som fungerer, uanset om man (som mig) har ærinde i byen eller vil bruge det som en romantisk udflugt.

Svar fra ejer

21. november 2023

Hej Anders! Vad roligt att du gillar vårt koncept med kvällsmat! Precis som du beskriver det så finns det mycket att välja på och det brukar finnas något som passar alla. Jag hoppas att du finner ett tillfälle att besöka Jönköping igen och att du bor hos oss igen! Varmt välkommen tillbaka!

Læs mere
4

Dejligt ophold

25. august 2023, , H9797UMsusanne

Dejligt ophold; gode senge, fint morgenbord med alt hvad man kan begære. Aftensmaden kalder de selv "enkel"; men der var dog flere kartoffelvarianter, salater og suppe. For en der ikke spiser kornprod…

Dejligt ophold; gode senge, fint morgenbord med alt hvad man kan begære. Aftensmaden kalder de selv "enkel"; men der var dog flere kartoffelvarianter, salater og suppe. For en der ikke spiser kornprodukter, kunne jeg dog ønske at den ene slags kød der er, er "rent" kød. 2 ud af 4 aftener kunne jeg ikke spise kødet; lasagne og indbagt kalkun, de 2 andre aftener var det stegt kylling og nakkesteg. Alt i alt valuta for pengene!

Svar fra ejer

29. august 2023

Tusen tack för att du har tagit dig tid att skriva några rader efter er vistelse hos oss! Härligt att läsa att ni uppskattade våra sköna sängar och vår fina frukostbuffé. Beklagar att du inte kunde äta av varmrätten några av kvällarna. Vi försöker variera men jag hoppas att det smakade bra med soppan och sallader. Säg gärna till nästa gång du bor hos oss om du har allergier, så löser vi oftast något passande alternativ. Jag hoppas att vi får hälsa dig välkommen som gäst igen! Varmt välkommen tillbaka!

Læs mere
4

Flot, rent hotel med super god morgen- og aftensmad

21. maj 2024, La Palud sur Verdon, Frankrig, brittspurre63

Flot hotel med spændende interiør, super rent, søde, rare og hjælpsomt personale OG rigtig god både morgenmad og aftensmad. Fin velkomst af sød pige. Vi fik et værelse, som vi fik byttet uden vrøvl, d…

Flot hotel med spændende interiør, super rent, søde, rare og hjælpsomt personale OG rigtig god både morgenmad og aftensmad. Fin velkomst af sød pige. Vi fik et værelse, som vi fik byttet uden vrøvl, da vi ikke vil have en seng med een stor madras. Vi bestiller altid 2 enkelt madrasser med eget sengetøj. Hvis det ikke kan fås, finder vi et andet hotel. Derudover var der stort set ikke noget udsigt - kun til bygninger hele vejen rundt og en stump blå himmel øverst. Vi fik et dejligt værelse med udsigt til den fine kirke. Dog var der så ikke en flasker vand og en pose slik til hver og entreen var mindre, men vi nød den fine udsigt. Dog var sengen desværre dårlig til min ryg. Det er en af disse miderne tykke "madrasser" med en tynd løs overmadras som ikke giver støtte til en gammel ryg. På badeværelset som var ret småt (især brusekabinen) var der kun duschsæbe. På det andet værelse var der flere forskellige bla. også shampoo. Der manglede en bademåtte og hårtørreren var elendig, selvom den var fra Schweiz. Men værelset var hyggeligt med gamle træstolper som der også var på gangene og pænt interiør. Specielt var vi vilde med lamperne! Hotelket kan varmt anbefales pga af super god morgenmad og aftensmad (med i prisen), personalet og beliggenheden.

Svar fra ejer

22. maj 2024

Tack för en fin och utförlig recension! Det glädjer mig att ni är så nöjda med både personal, rum och måltider. Jag beklagar att sängen inte var till belåtenhet, men jag uppskattar att ni ger oss feedback. Tack för att ni rekommenderar oss! Varmt välkomna tillbaka!

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.