Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Victoria Jönköping ,  Sverige

Se alle hoteller i Jönköping, Sverige
  • Siddeområde i restaurant indergård hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Siddeområde i restaurant gårdshave og bar hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Restaurant med bord og stole med champagne og menu hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Dobbeltværelse Standard badeværelse med håndvask hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Standard dobbeltværelse oversigt med stole hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Suite med skrivebord foran vinduet hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Gang med rødt tæppe hos Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping

Clarion Collection® Hotel Victoria

Jönköping,  Sverige

Clarion Collection Hotel Victoria er en unik hotelperle midt i Jönköping og ligger blot en lille gåtur fra centralstationen. Når du bor hos os, er både morgenmad, fika og aftensmad inkluderet i værelsesprisen.

Clarion Collection® Hotel Victoria 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,1
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Victoria

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4,5
502 anmeldelser
4,5
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
5
Sted
5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
5

Genialt hotelkoncept

20. november 2023, København, Danmark, AndersJakobsenDK

Meget fint hotel, som fuldt ud lever op til Clarion Collection konceptet som hygggeligt butique hotel med inkluderet aftensmad, som de påstår er simpel, men altid er meget mere end det (suppe, varm re…

Meget fint hotel, som fuldt ud lever op til Clarion Collection konceptet som hygggeligt butique hotel med inkluderet aftensmad, som de påstår er simpel, men altid er meget mere end det (suppe, varm ret og masser af salater). God beliggenhed og udgangspunkt i midten af byen, som fungerer, uanset om man (som mig) har ærinde i byen eller vil bruge det som en romantisk udflugt.

Svar fra ejer

21. november 2023

Hej Anders! Vad roligt att du gillar vårt koncept med kvällsmat! Precis som du beskriver det så finns det mycket att välja på och det brukar finnas något som passar alla. Jag hoppas att du finner ett tillfälle att besöka Jönköping igen och att du bor hos oss igen! Varmt välkommen tillbaka!

Læs mere
4

Dejligt ophold

25. august 2023, , H9797UMsusanne

Dejligt ophold; gode senge, fint morgenbord med alt hvad man kan begære. Aftensmaden kalder de selv "enkel"; men der var dog flere kartoffelvarianter, salater og suppe. For en der ikke spiser kornprod…

Dejligt ophold; gode senge, fint morgenbord med alt hvad man kan begære. Aftensmaden kalder de selv "enkel"; men der var dog flere kartoffelvarianter, salater og suppe. For en der ikke spiser kornprodukter, kunne jeg dog ønske at den ene slags kød der er, er "rent" kød. 2 ud af 4 aftener kunne jeg ikke spise kødet; lasagne og indbagt kalkun, de 2 andre aftener var det stegt kylling og nakkesteg. Alt i alt valuta for pengene!

Svar fra ejer

29. august 2023

Tusen tack för att du har tagit dig tid att skriva några rader efter er vistelse hos oss! Härligt att läsa att ni uppskattade våra sköna sängar och vår fina frukostbuffé. Beklagar att du inte kunde äta av varmrätten några av kvällarna. Vi försöker variera men jag hoppas att det smakade bra med soppan och sallader. Säg gärna till nästa gång du bor hos oss om du har allergier, så löser vi oftast något passande alternativ. Jag hoppas att vi får hälsa dig välkommen som gäst igen! Varmt välkommen tillbaka!

Læs mere
3

Glem deres aftensmad!!! Pænt hotel.

27. juli 2022, Farum, Danmark, Pokemon007

Hotellet er pænt og rent. Personalet er søde. Aftensmaden var virkelig dårlig. Der var spinatblade, halvhårde broccoli og tørre kødboller… Det var det, som blev kaldt aftensmad. Så vil anbefale at du…

Hotellet er pænt og rent. Personalet er søde. Aftensmaden var virkelig dårlig. Der var spinatblade, halvhårde broccoli og tørre kødboller… Det var det, som blev kaldt aftensmad. Så vil anbefale at du går ud og spiser! Det er godt og billigt. Morgenmadsbuffeten var okay.

Svar fra ejer

27. juli 2022

Hej! Först och främst vill jag tacka för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme efter din vistelse hos oss! Det glädjer mig att du nämner vår personal och att du gillade vårt hotell. Men vad tråkigt att läsa att ni inte var nöjda med maten. Jag beklagar verkligen det, våra gäster brukar vara så nöjda med både kvällsmat och frukost. Jag hoppas att ni ger oss chansen igen och kommer tillbaka, så vi får visa att vi kan bättre. Önskar er en fortsatt fin sommar!

Læs mere
5

Dejligt hotel

27. juli 2019, Hanoi, Vietnam, 831olew

Afslappet atmosfære, enkelt og dejlig mad af god kvalitet, behageligt personale. Fine værelser. Elsker den glasoverdækket gård, der udgør det som spiseområde. Kan varmt anbefales😊 Og så bliver jeg be…

Afslappet atmosfære, enkelt og dejlig mad af god kvalitet, behageligt personale. Fine værelser. Elsker den glasoverdækket gård, der udgør det som spiseområde. Kan varmt anbefales😊 Og så bliver jeg bedt om at skrive mere detaljeret men det vil jeg ikke så i stedet skriver jeg denne lange sætning således at jeg kommer op på de 200 tegn som åbenbart er mindstekravet for at få lov til at anbefale et sted man synes om.

Svar fra ejer

30. juli 2019

Hej och tusen tack för din feedback. Vi blir så glad att se att du trivs hos oss! Visst är det något speciellt med "ljusgården" som vi kallar matsalen. Ha en fin fortsättning på sommaren och välkommen tillbaka snart igen Ulrika V, VD

Læs mere
3

Hotel i centrum

12. januar 2018, Skælskør, Danmark, Torbjorn73

Praktisk med parkering på 5. sal Altid god og behagelig betjening. Morgenmad er rigtig god med et godt og bredt udvalg. Prøv at få et renoveret værelse, da de er meget bedre en de gamle. Da hotellet…

Praktisk med parkering på 5. sal Altid god og behagelig betjening. Morgenmad er rigtig god med et godt og bredt udvalg. Prøv at få et renoveret værelse, da de er meget bedre en de gamle. Da hotellet er midt i byen, så er man tæt på alt fra stationen til butikker og restauranter.

Svar fra ejer

16. januar 2018

Hej Torbjörn Tusen tack för din review. Härligt att höra att servicen är fin och att du uppskattar parkeringen med direktingång till hotellet. Önskar dig en riktigt fin dag och välkommen hit igen. Ulrika V, GM

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.