Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Packhuset Kalmar ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Packhuset

Kalmar,  Sverige

Clarion Collection Hotel Packhuset er en unik hotelperle, som ligger smukt ved Kalmars gæstehavn. Her bor du i et gammelt pakhus med træbjælker og havudsigt. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet hver dag.

Clarion Collection® Hotel Packhuset 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,6
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Packhuset

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Clarion Collection Hotel Packhuset, et charmerende hotel i Kalmar med en enestående beliggenhed ved kajen. Nyd de smukke værelser og den fantastiske udsigt over Kalmarsund. Vi tilbyder desuden fika og aftensmad, hver dag.

Hotel på kajen med Kalmar som nabo

Her kan du bo i et traditionelt havnemiljø. På hotellet er der mange malerier og fotografier fra Kalmars havnehistorie. Om sommeren liver den nærliggende gæstehavn rigtigt op, sejlbåde glider forbi, og en dejlig regattafølelse spreder sig. Du kan nyde din morgenkaffe på vores havnealtan. Om vinteren får du den smukkeste udsigt fra vores spisestue.

Fika og aftensmad inkluderet

En god og stor morgenmad er selvfølgelig inkluderet hver morgen, når du bor hos os. Derudover sætter vi fika frem hver eftermiddag, og om aftenen kan du spise vores eget aftensmad her på hotellet. Læs mere om måltiderne under Servicetilbud.

Tæt på butikker og restauranter

Clarion Collection Hotel Packhuset ligger smukt ved havnen i Kalmar med udsigt over Ölandsbroen. Lige rundt om hjørnet har du Kvarnholmens brede vifte af restauranter, caféer og butikker. Hotellet er nabo til det populære shoppingcenter Baronen, som har et stort udbud af tøj og andre sager.

Hotelbar

Slå dig ned i vores lille bar spækket med drikkevarer. I sommerperioden kan du nyde din øl eller et glas vin på vores smukke havneterrasse med den klukkende lyd af Kalmarsund under dine fødder og med en fortryllende havudsigt over Ölandsbroen.

En historisk bygning fra 1700-tallet

Vores hotel har en lang og spændende historie. Bygningen stammer fra 1700-tallet og blev med nænsom hånd renoveret og omdannet til hotel i midten af 1980'erne. Her kan du tage del i de mange beretninger fra områdets historie. I lobbyen og langs gangene finder du en udstilling om Kalmars havn og området omkring hotellet.

Kontakt

  • Skeppsbrogatan 26 39231 Kalmar , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus og tog

Kalmar centralstation

Fra Kalmar Lufthavn

Tag en shuttlebus til Kalmar centrum eller en taxa direkte til hotellet.

Med taxa

Vi anbefaler Alvar Taxi +46 485 28200 eller Bluecab +46 480 17000.

Om Clarion Collection Hotel Packhuset

Antal hotelværelser

114 værelser, 216 senge

Afstand til lufthavn

Kalmar Lufthavn: 6 km, ca. 10-15 minutter med taxa eller bus.

Afstand til offentlig transport

Kalmar hovedbanegård: 400 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.