Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Packhuset Kalmar ,  Sverige

Se alle hoteller i Kalmar, Sverige

Clarion Collection® Hotel Packhuset

Kalmar,  Sverige

Clarion Collection Hotel Packhuset er en unik hotelperle, som ligger smukt ved Kalmars gæstehavn. Her bor du i et gammelt pakhus med træbjælker og havudsigt. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet hver dag.

Clarion Collection® Hotel Packhuset 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,6
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Packhuset

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4,5
1081 anmeldelser
4,5
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
4

Altid en god oplevelse

27. marts 2024, Nyborg, Danmark, jjohns772773

Dejligt sted, rent og pænt og flot hotel, det er flot restuareret og ligger dejligt centralt. Maden er rigtig god og der er et stort udvalg. Værelsene er flotte, dog en anelse svært at holde varmen da…

Dejligt sted, rent og pænt og flot hotel, det er flot restuareret og ligger dejligt centralt. Maden er rigtig god og der er et stort udvalg. Værelsene er flotte, dog en anelse svært at holde varmen da radiatorerne ikke kunne følge med
Læs mere
3

Dejlig udsigt men lille værelse

30. august 2023, Smørum, Danmark, 265hanne

Hotellet ligger fantastisk med udsigt over lystbådehavn fra stor terrasse. Morgen- og aftensmad + fika er inkl. Vi havde vores hund med (golden retriever) og det blev noget trangt i det lille værelse…

Hotellet ligger fantastisk med udsigt over lystbådehavn fra stor terrasse. Morgen- og aftensmad + fika er inkl. Vi havde vores hund med (golden retriever) og det blev noget trangt i det lille værelse vi havde fået 👎.
Læs mere
3

Packhus-ophold

26. august 2023, Svendborg, Danmark, psvend333455

Vi, 2 veninder, havde bestilt 2 single-rum. Det ene var dejligt med udsigt til havnen. Det andet lå med vindue lige ud i ventilationsanlægget. Vi forsøgte at få et bedre beliggende vær., men der var…

Vi, 2 veninder, havde bestilt 2 single-rum. Det ene var dejligt med udsigt til havnen. Det andet lå med vindue lige ud i ventilationsanlægget. Vi forsøgte at få et bedre beliggende vær., men der var kun mulighed for et dobbeltværelse, hvorved det blev 1200 svar.⁷ dyrere. Vi følte, at hotellet kunne have givet et bedre tilbud her.
Læs mere
5

Godt hotel med rigtig god beliggenhed.

19. juli 2023, København, Danmark, ireneb595

Godt hotel, central beliggenhed og hyggeligt med sejlbådene lige udenfor vinduet. Meget venlig personale. The og frisklavet kaffe til gratis rådighed hele døgnet. Ikke den store gastronomi men ok morg…

Godt hotel, central beliggenhed og hyggeligt med sejlbådene lige udenfor vinduet. Meget venlig personale. The og frisklavet kaffe til gratis rådighed hele døgnet. Ikke den store gastronomi men ok morgenmad og middag, gode råvarer og aftenensmenu er fastlagt, til gengæld kan man spise ude på terrassen.
Læs mere
3

Middelgod

3. juli 2023, , Northernerdk

Hotellet er til 3 1/2 stjerne - vores første værelse lå ud til en baggård med udsugning. Heldigvis flyttede de os til et med udsigt, men værelserne er meget små - dog med gode senge - så små at det ka…

Hotellet er til 3 1/2 stjerne - vores første værelse lå ud til en baggård med udsugning. Heldigvis flyttede de os til et med udsigt, men værelserne er meget små - dog med gode senge - så små at det kan blive lidt klaustrofobisk - morgenmaden var gennemsnitlig hotelmorgenmad. Restauranten ikke så hyggelig - aftensmaden var kedelig men inkluderet i prisen. Der var fint rent overalt.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.