Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Carlscrona Karlskrona ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Carlscrona

Karlskrona,  Sverige

Clarion Collection Hotel Carlscrona ligger ved Karlskronas smukke skærgård. Hotellet har en hyggelig atmosfære, og du kan nå både lufthavnsbus og togstation til fods. Hver dag serverer vi morgenmad, fika og aftensmad.

Clarion Collection® Hotel Carlscrona 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,1
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Carlscrona

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

På Clarion Collection Hotel Carlscrona bor du i et hyggeligt miljø, der er præget af byens maritime historie. Hotellets arkitektur er endvidere præget af et harmonisk møde mellem de moderne og ældre stilarter. På væggene finder du eksempelvis billeder og malerier med en række maritime motiver. Hver dag serverer vi morgenmad, fika og aftensmad.

Gammelt lagerhus med udeservering

Den lækre glasfacade har gjort hotellet til et vartegn i byen. I den indre gård finder du en terrasse med dertilhørende have. Restaurantbygningen ligger i det gamle pakhus, der blev bygget i 1800-tallet som et lagerrum til de handlende, og hotelbygningerne efterligner de magasiner, der blev placeret på Skeppsbrokajen gennem 1700-tallet.

Fika og aftensmad inkluderet

På Clarion Collection Hotel Carlscrona får du selvfølgelig morgenmad hver morgen. Vi kan lide at gøre det enkelt for vores gæster, så hver dag sætter vi fika frem om eftermiddagen, og aftensmad med både salat og en varm ret om aftenen. Måltiderne, som er uden ekstra omkostning, kan du læse mere om herHotellet har også egen lobbybar, hvor du kan slappe af med en drink og småretter.

Beliggenhed

Karlskrona er en havneby med en lang historie. Siden 1998 har byen været med på UNESCO’s Verdensarvsliste. Hotellet er smukt beliggende ved havet og Skeppsbrokajen centralt i Karlskrona. Fra hotellet er der kun få minutters gang hen til Karlskrona togstation, og lufthavnsbussen stopper lige udenfor hovedindgangen til hotellet. Ønsker du at gå på opdagelse i byens mange butikker og attraktioner, ligger de lige rundt om hjørnet fra hotellet. Vi hjælper dig gerne med tips til, hvad du kan foretage dig og opleve under dit ophold hos os.

Hotelværelserne

Hos os kommer du til at bo komfortabelt på smukt indrettede værelser midt i Karlskrona. Indretningen er præget af naturfarver, designmøbler og farverigt tilbehør. Værelserne er desuden inspireret af Karlskrona. Vi har bl.a. dekoreret med billeder af byens grundlægger og detaljer, der trækker byens historie helt ind på hotelværelset.

Relax og fitness

På vores moderne relax- og fitnessetage venter der en afslappet atmosfære med sauna, relaxafdeling og et lille fitnesslokale. Dette giver plads til både afslapning og socialt samvær.  

Konferencemuligheder

Er du ude efter lidt ekstra til din konference? Gå ikke glip af vores konferencelokale Jarramas, der er et kreativt mødelokale med en hjertevarm stemning. Vi har plads til max. 24 personer. Læs mere om konferencer hos os.

Kontakt

  • Skeppsbrokajen 37133 Karlskrona , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus og tog

Bus og tog til Karlskrona Centralstation

Fra Swedavia AB Ronneby Lufthavn

Lufthavnsbus til Centrum Kronan

Med taxi

Vi anbefaler Karlskrona Taxi AB, ring på tlf. +46 45 51 91 00.

Om Clarion Collection Hotel Carlscrona

Antal værelser

82 værelser, 158 sengepladser

Antal mødelokaler

2 lokaler, plads til op til 22 personer

Afstand til lufthavn

Swedavia AB Ronneby Lufthavn, 35 km, ca. 40 minutter

Afstand til offentlig transport

Karlskrona C: 450 meter

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.