Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Bilan Karlstad ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Bilan

Karlstad,  Sverige

Velkommen til en hotelperle i centrum af Karlstad. Clarion Collection Hotel Bilan holder til i Värmlands gamle amtsfængsel. Vi tilbyder gratis parkering udenfor hotellet, afhængigt af beliggenhed.

Clarion Collection® Hotel Bilan 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,8
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Bilan

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Collection® Hotel Bilan ligger i Värmlands gamle amtsfængsel, og her kommer du til at bo midt i et af Karlstads mest berømte monumenter. Vi tilbyder gratis parkering udenfor hotellet, og hver dag byder vi alle gæster både på fika og kveldsmat.

Fra midten af august 2023 og et stykke tid frem vil Karlstad Kommune ombygge gader osv. i det omkringliggende område. Det bliver utroligt flot, når det er færdigt, men i perioder betyder det, at vores bilkørende gæster må tage andre veje end normalt for at komme til hotellet. Vi håber selvfølgelig ikke, at det vil give større problemer for jer, der kommer i bil.

Byplacering

Clarion Collection® Hotel Bilan ligger nær Karlstads centrale shoppingområde. På få minutter kan du gå hen til det centrale torv og de nærliggende butikker og restauranter. Attraktioner såsom Karlstad CCC og Nöjesfabriken beliggende 2-5 minutters gang fra hotellet.

Kveldsmat og fika indgår altid

På Clarion Collection® Hotel Bilan vil gøre det enkelt for dig. Derfor serverer vi hver dag både en varm ret med salat om aftenen, og noget sødt om eftermiddagen. Som gæst indgår dette altid, når du bor hos os. Læs mere og se serveringstider under Servicetilbud.

Unikke konferencelokaler

Hold din konference på Clarion Collection Hotel Bilan! Vi tilbyder et unikt konferencelokale for op til 10 deltagere i Lilla museet, hvor I sidder i midten af ​​historien. Læs mere om vores mødelokaler her.

Sauna og fitnessfaciliteter

Slap af for en stund i vores sauna, eller brug tiden til at træne i vores compact gym. Vil du have større udfordringer, samarbejder vi også med eksterne træningscentre. Spørg gerne i receptionen for mere information.

Fra amtsfængsel til hotel

Clarion Collection Hotel Bilan har en lang og spændende historie bag sig. Bygningen blev opført i midten af 1800-tallet og fungerede som fængsel frem til 1968. I kælderen finder du et fascinerende fængselsmuseum, mens der i de moderne værelser er anekdoter fra tidligere indsatte. Her har nogle af Sveriges mest berygtede fanger boet, og en af de mest prominente navne har utvivlsomt været Gustaf Raskenstam. På trods af de metertykke vægge har der været en del flugtforsøg. Den mest almindelige metode siges at have været ved hjælp af den klassiske fil, og lagener, der blev bundet sammen.

Spil golf i Karlstad

Karlstad har en levende golfkultur. Vi samarbejder med de fleste af Karlstads bedste baner såsom Karlstad GK, Hammarö GK, Kils GK og Billeruds GK. Vi tilbyder altid prisvenlige golfpakker til vores gæster.

Kontakt

  • Karlbergsgatan 3 65224 Karlstad , Sverige

Find vej til hotellet

Med bus

Bus til Karlstad centralstation

Med tog

Tog til Karlstad centralstation

Fra Karlstad Lufthavn

Shuttlebus til Karlstad centralstation

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir, ring på tlf. +46 54 150 200

Om Clarion Collection Hotel Bilan

Antal hotelværelser

73 værelser, 132 senge

Antal konferencelokaler

1 lokaler, plads til 10 personer

Afstand til lufthavn

Karlstad Lufthavn, 20 km, ca. 30 minutter i bil

Afstand til offentlig transport

Karlstad centralstation: 5 minutters gang

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.