Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Se alle hoteller i Karlstad, Sverige

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Plaza, et moderne fullservice hotel i det centrale Karlstad. Et imødekommende mødested med et serviceminded personale. 139 hotelværelser, 9 mødelokaler og afslappende steder.

Clarion Collection® Hotel Plaza 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Plaza

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vil du have lidt ekstra plads og luksus, der overgår alle forventninger? Opgradér til en suite.

Junior suite

På Clarion Collection Hotel Plaza finder du to junior suiter, der består af et stort værelse med et ophøjet soveareal. I suiterne finder du en sofagruppe, spisesæt og et stort LCD-tv. Der er også mulighed for at indsætte to ekstrasenge. Badeværelset er med stort badekar, morgenkåbe og tøfler. Book din junior suite ved at kontakte os på telefon eller pr. mail.

Dobbeltsuiter

Søger du lidt ekstra, tilbyder vi tre fine dobbeltsuiter, hvor du får masser af plads, både i arbejdsregi og på de private rejser. Hver suite består af stue med sofagruppe og spisebord samt et separat soveværelse. Der medfølger morgenkåbe og tøfler. Der er tv i hvert rum samt elkedel med dertilhørende kaffe og te. Badeværelset er med dobbelt bruser.

Book suite

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du søger mere information eller har forespørgsler. Ring på tlf. +46 54 10 02 00 eller via cc.plazakarlstad@strawberry.se.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.