Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Konferencehotellet Quality Hotel Grand Kristianstad ligger i det centrale Kristianstad ved byens fornøjelser og seværdigheder. Hotellet tilbyder fitnessfaciliteter, restaurant med bar og konferencefaciliteter for 110 personer.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Grand Kristianstad ligger midt i bymidten. Med uovertruffen beliggenhed og omgivet af natur, shopping, restauranter og forlystelser, tilbyder vi det bedst mulige udgangspunkt for dit besøg i Kristianstad.

Centralt i Kristianstad

Hos os bor du midt i byen, men i rolige omgivelser lige over for Kristianstads mest værdifulde klenodie fra 1628, Trefaldighetskyrkan. Du parkerer nemt og trygt i vores garage, som har direkte adgang til hotellet. Takket være vores centrale placering er der kun få minutters gang til butikker, gallerier, restauranter, grønne områder og Kristianstads Vattenrike. Ankommer du med bus eller tog ligger Quality Hotel Grand Kristianstad blot 150 meter fra Kristianstad C.

The Social Bar & Bistro

I vores restaurant The Social Bar & Bistro kan du nyde bistroklassikere, kolde øl og et vinkort, der fører dig rundt i Europa.

Konference

Hold din konference hos os! Vi byder på oplevelser, inspiration og fællesskab. Quality Hotel Grand Kristianstad har 8 lyse lokaler for op mod 110 personer. Vores skønne frokostbuffet med vegetariske alternativer og salatbuffet er særdeles populær. Du ved vel, at softice og popcorn er inkluderet i prisen under hele dit konferenceophold, når du booker et møde hos os? En garanteret succes.

Fitnessfaciliteter

Vi tilbyder fitnessfaciliteter med bl.a. motionscykler, løbebånd, håndvægte, vægtstænger, pilatesbolde, TRX-bånd og kettlebells. Vil du hellere ud at løbe, har vi kort over løberuter i receptionen.

Smukke Kristianstad

Kristianstad har en unik kulturhistorie. Besøg bl.a. Konsthallen, Järnvägsmuseet, Filmmuseet og Naturum. I vores smukke by finder du endvidere caféer, parker og butikker i hyggelige omgivelser. Der er virkelige gode muligheder for et spændende og afslappende besøg i Kristianstad, og det hele begynder hos os på Quality Hotel Grand Kristianstad.

Kontakt

  • V. Storgatan 15 29121 Kristianstad , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Tog/bus

Kristianstad C

Fra Kristianstad Österlen Airport

Flytaxi til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Sverige Taxi, tlf. +46 44 10 20 00 eller Taxi Allian, tlf. +46 44 24 62 46.

Om Quality Hotel Grand Kristianstad

Antal hotelværelser

137 værelser, 260 senge

Antal konferencelokaler

8 lokaler, totalkapacitet for op til 365 personer

Afstand til lufthavn

Kristianstad Österlen Airport: 17 km, ca. 20 minutter

Afstand til Malmø Centralstation

100 km, ca. 1 time med tog

Afstand til offentlig transport

Busstoppested/togstation Kristianstad C: 150 m

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.