Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken Linköping ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping,  Sverige

Linköpinghotellet Clarion Collection Hotel Slottsparken har central beliggenhed på Storgatan och hele 146 moderne hotelværelser, fitnessrum og tagterrasse med jacuzzi. Her indgår morgenmad, fika og aftensmad i værelsesprisen - hver dag!

Clarion Collection® Hotel Slottsparken 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Du får her en central beliggenhed i rolige omgivelser på Storgatan, med domkirken som nabo, og du bor blot 1,2 km fra Linköpings hovedbanegård. Her venter 146 moderne hotelværelser, gratis WiFi, tagterrasse med jacuzzi, koldtvandspool samt sauna, fitnessrum, restaurant og bar.

Nyt navn

Hotellet hed tidligere Priceless Hotel, men har nu skiftet navn til Clarion Collection Hotel Slottsparken. På den anden side af gaden ligger Linköping Slot samt slotsparken. Vi er stolte over at kunne tilbyde dette hotel til dig, som vil bo luksuriøst og centralt i Linköping.

Aftensmad og kaffe indgår i prisen

Noget, som er populært hos gæster på Clarion Collection, er eftermiddagskaffen og aftensmaden, som vi tilbyder hver dag. Bor du på hotellet, indgår morgenmad og ovennævnte hver dag.

Nabo til domkirken

Clarion Collection Hotel Slottsparken ligger på Storgatan 76 og er nabo til Linköpings domkirke, blot en halv time fra oasen Trädgårdsföreningen. Du er ligeledes kun 400 meter fra Stora Torget via Storgatan og 5 minuters gang fra Linköpings kongres- og koncertanlæg. Med andre ord tilbyder Clarion Collection Hotel Slottsparken dig både en god og central beliggenhed, hvis du vil bo midt i Linköping.

4 gode mødelokaler

Leder du efter centrale mødelokaler i Linköping? Vi har 4 lokaler til konferencer, møder og private arrangementer. Lokalerne byder på alt fra traditionel møblering til kreative rum med skønne lænestole. Det største af lokalerne har plads til op mod 80 personer. Her findes der alt tænkeligt udstyr, og vi tilbyder både konferencepakke med overnatning samt hel- og halvdagskonferencer. Vil du have en mere uformel stemning, kan du også booke loungemøde i lobbyen. Kontakt os for nærmere information og booking.

Tagterrasse med jacuzzi

Er du vild med kombinationen herlig udsigt og boblebad? Kig forbi vores tagterrasse og slap af i jacuzzien. Dette er helt klart det mest luksuriøse sted, hvis du skal se Linköping fra oven! Jacuzzien kan bookes via telefon fra tre uger inden ankomst, og der tilkommer en afgift.

Fitnessrum og relaxafdeling med pool & sauna

I kælderen er der blevet plads til en relaxafdeling med moderne fitnessrum, der både tilbyder løbebånd, spinningcykler, træningsmaskiner og frivægte. Lige ved siden af fitnessrummet er der en herlig relaxafdeling med en moderne sauna samt en opfriskende koldtvandspool. Se åbningstider for fitnessrummet her.

Fra enkeltværelser til suiter

Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper. Fra kompakte og smarte enkeltværelser til luksuriøse og rummelige superiorværelser. Vi har også to suiter på hele 50 m2 med elegant indretning og egen jacuzzi. På Clarion Collection Hotel Slottsparken findes der også handicapvenlige værelser samt værelser, hvor dit kæledyr gerne må komme med. Du vil snart kunne læse mere om værelserne, priserne og muligheden for at booke her på siden.

Kontakt

  • Storgatan 76 582 28 Linköping , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Fra Linköping City og hovedbanegården

Hotellet ligger centralt, blot 3 minutters gang fra city og 14 minutters gang fra Linköpings hovedbanegård.

Fra Linköping City Airport

Du har 11 minutter med taxi til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Taxikurir Linköping, telefon +46 13 15 00 00

Om Clarion Collection Hotel Slottsparken

Antal værelser

146 hotelværelser, 238 senge

Antal konferencelokaler

4 lokaler - det største har plads til 80 personer

Afstand til lufthavn

3,6 km til Linköping City Airport, ca. 11 minutter i bil

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.