Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Sverige

Se alle hoteller i Linköping, Sverige

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Sverige

Ved Linköpings midtpunkt, Stora Torget, finder du Comfort Hotel® Linköping City. Et hyggeligt hotel, hvor du kan nyde hjemlige værelser og nærhed til byens shopping og attraktioner.

Comfort Hotel® Linköping City 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
2,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

2,2
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Linköping City

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

  • Om
  • Deluxeværelse & Suite

Forkæl dig selv med en opgradering, når du bor hos os på Comfort Hotel Linköping City. Vi har to deluxeværelser og en suite, som du booker ved at kontakte os direkte. Læs mere om værelsestyperne her inden du booker!

Deluxeværelse

Vores to deluxeværelser er begge 23 kvm store, og indrettet med en stor og skøn dobbeltseng (180 cm bred). Det ene værelse er udstyret med en sauna og det andet med to vandfaldsbrusere. Faciliteter som minibar, hårtørrer, elkedel, strygejern, strygebræt og skrivebord finder du i begge værelserne. Det ene værelse har også en sovesofa (160 cm bred), som er perfekt hvis I skal bo flere end to personer i værelset.

Suiten

Vil du sætte guldkant på opholdet, skal du vælge suiten. Værelset er 36 kvm stort og har egen jacuzzi for to personer samt hotellets eneste terrasse. Luksus! Suiten har også en sovesofa (160 cm bred), en dobbeltseng (180 cm bred), minibar, hårtørrer, elkedel, strygejern, strygebræt og skrivebord.

Vil du booke et af disse værelser, kan du enten sende en mail til: co.linkoping.city@strawberry.se eller ring til hotellet på: +46 13 12 90 00

Kontakt os

Du er altid varmt velkommen til at kontakte os på tlf. +46 13 12 90 00.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.