Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Ensomt juletræ søger gaver

Vi vil gøre julen magisk for så mange som muligt. Hjælp os med at samle julegaver ind til mennesker, som behøver det, i dit nabolag. Give flere en bedre jul – efterlad en julegave på et hotel tæt på dig.

Spred juleglæde sammen med os

Julen er en tid for traditioner. Vi bager brunkager, drikker gløgg, spiser risengrød, spiller julemusik, pynter juletræet og bruger tid sammen. Men juleglæde er ikke en selvfølge for alle. Derfor er vores juletradition, Ensomt juletræ søger gaver, ekstra vigtig. Alle er velkomne til at hjælpe os med at gøre julen mere speciel for flere børn og voksne. Aflevér en gave på et af vores hoteller i starten af december for at sprede mere juleglæde!

Sådan deltager du

1. Køb eller donér en julegave – det er vigtigt, at den er i god stand. Det må gerne være en oplevelse. Et gavekort til en biograftur er altid værdsat og passer mange forskellige aldre.

Du kan også donere et julekort på 50 kr. til at hænge på juletræet på flere af vores hoteller, som går ubeskåret til hotellets valgte partnerorganisation. 

2. Det er vigtigt, at gaven ikke er pakket ind, når du afleverer den på hotellet. Indpakkede gaver modtages ikke af sikkerhedsmæssige årsager.

3. Kom ind til det hotel, der ligger tættest på dig, og aflevér din gave. Bemærk også, at julegaven ikke skal lægges under træet, men afleveres til personalet i receptionen.

De præcise datoer for, hvornår du kan aflevere julegaver, varierer fra hotel til hotel. Men for at være sikker på, at hotellet nær dig er klar til at modtage din gave, kan du dukke op mellem den 1. og 15. december 2023.

Hvad sker der så med julegaverne?

Alle indsamlede julegaver doneres til en støtteorganisation i nærområdet, som hotellet vælger. Der bliver julegaverne uddelt til nogen, som behøver det, og som passer med din beskrivelse. De forskellige organisationer er blandt andet Julehjælpen og Eventyr Jul.

Siden 2012 er mere end 500,000 gaver samlet ind

Hver december bobler det af aktivitet og giveglæde i hele Norden, hvilket gør, at hundredtusindvis har fået en bedre jul.

Stort tak til alle jer, som har bidraget, og til jer, der ønsker at bidrage i år!

Del dit engagement, hjælp os med at samle endnu flere julegaver!

Hjælp os med at samle julegaver til en god sag ved at dele dit arrangement med venner, nære og kære. Tag gerne #ensomtjuletræ #strawberryuniverse #wecare i sociala medier.

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.