Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Luleå Lulea ,  Sverige

Quality Hotel™ Luleå

Lulea,  Sverige

Quality Hotel Luleå er det perfekte konference- og fornøjelseshotel til dig, der vil bo centralt i Luleå. Hos os er der konferencemuligheder for op til 230 deltagere og indendørs parkering.

Quality Hotel™ Luleå 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,6
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Luleå

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Luleå er et moderne konferencehotel i det centrale Luleå, blot 10 minutter fra Luleå Lufthavn. Vi tilbyder restaurant, det populære spisested Cook's Krog, bar samt en fantastisk beliggenhed i byen. Fra vores hotel har du ikke langt til regionens seværdigheder og de forskellige shoppingmuligheder.

Konference for 230 deltagere

Quality Hotel Luleå er et af Norrlands største konferencehoteller. I vores seks moderne og nyrenoverede mødelokaler kan vi tilbyde konferencemuligheder for op til 230 deltagere. Vi sørger for, at I får en vellykket konference i Luleå takket være 220 lækre hotelværelser, morgenmadsservering, frokost, middag, festmenuer, snacks og ikke mindst vores centrale beliggenhed. Vil du arrangere en særlig middag, en storslået fest eller have hjælp til din helt særlige dag? Lej nogle af vores eventlokaler.

Gourmetmad fra Norrland

I Restaurant Q serverer vi vores store morgenmadsbuffet samt konferencefrokoster og middage. Gå endelig ikke glip af Invits populære afterwork-buffeter som også serveres her. I à la carte-restauranten Cook's Krog serverer vi velsmagende specialiteter fra Norrbotten og Lapland.

Loungebar

Som regel begynder vores gæster deres middag med et besøg i vores populære loungebar Invit, og du kan naturligvis også smutte forbi, når middagen er indtaget. Det er stedet, hvor både gæster og de lokale stortrives. Her serveres også aftenens middag, mandag-torsdag kl 17.00 - 21:30. 

Relaxafdeling

I vores relaxafdeling med sauna kan du koble af efter en lang dag. Det er kort sagt det perfekte sted, når du trænger til et energiboost.

Opdag Luleå

Quality Hotel Luleå ligger midt i byen, tæt på Stadsparken, Norrbottensteateret og Luleås butikker og fornøjelser. Lige i nærheden finder du også Gammelstads Kyrkstad, der er med på UNESCO’s Verdensarvliste. Kort sagt, Quality Hotel Luleå er det perfekte udgangspunkt for oplevelser i Luleå.

Kontakt

  • Storgatan 17 97128 Lulea , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Fra Luleå Lufthavn

Tag bus 4 til stoppestedet Smedjegatan

Med bus

Bus til Luleå busstation

Med tog

Tog til Luleå C

Med taxi

Vi anbefaler Luleå Taxi, ring på tlf. +46 920 10 000.

Om Qualtiy Hotel Luleå

Antal hotelværelser

220 værelser, 432 senge

Antal konferencelokaler

6 lokaler, plads til 230 deltagere

Afstand til lufthavn

Luleå Lufthavn: 9 km, ca. 10 minutter

Afstand til offentlig transport

Luleå C: Ca. 500 meter
Luleå busstation: Ca. 400 meter
Busstoppested Smedjegatan: Ca. 100 meter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.