Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmø ,  Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmø,  Sverige

Ude i horisonten ser man byens pejlemærke, Clarion Hotel Malmö Live, 85 meter over jorden. Dette er det unikke mødested, hvor du som beboer, turist og konferencegæst skal forvente det uforventede.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,2
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Malmö Live

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

En a la carte-restaurant med nordiske smage, mexicansk streetfood eller en luksuriøs drink 85 meter over havets overflade? Velkommen til Clarion Hotel Malmö Live.

Skønne smagsoplevelser af fantastiske kokke

Vi har to unikke restaurantkoncepter i huset, som begge byder på nye smagssensationer og tager oplevelsen til et helt nyt niveau. Begge drives af branchens bedste og mest innovative kokke.

Sky Bar Malmö Live

Et unikt mødested for både Malmøboere og turister - hele 85 meter over havets overflade! Med et nordisk køkken og en stor passion for lokalt dyrkede, sæsonbestemte råvarer tilberedes maden fra bunden med både klassiske og nye smage med et uventet twist, der løfter retterne til skyerne. Nyd fantastiske drinks og en grænseløs kærlighed til mad med en uforglemmelig udsigt over Øresund, Københavns skyline og Malmøs vidunderlige bymidte. Bestil bord til en god middag, eller kig forbi baren til en lækker drink!

Uno Mas

Uno Mas, én til! Ja, sådan lyder det i vores mexicanske streetfood-hjørne. I hjertet af det multikulturelle Malmø kan du opleve fantastiske smage, kildende stærk mad og skabe nye minder. Skål med sidemanden (eller -damen!), mens I besøger margarita-town - vi ved jo, hvad det vil ende med... Uno Mas!

The Living Room Bar

Når det er tid til at smide jakken, åbner vi Living Room Bar. I baren byder vi velkommen til en verden af botaniske smage med fokus på cocktails, og tilbyder altid noget lettere at spise for dig og dine kollegaer eller venner. Selvfølgelig har vi også gode vine og en kold øl på menuen! I finder os i stueetagen, i hjertet af hotellet.

The Terrace

Velkommen til din grønne oase i byens midte, hvor sindene transporteres til pulserende downtown Miami. Det bliver magiske aftener med spritzige cocktails, kold øl og fantastiske pizzaer fra Lillasyster Mastio. Alt sammen under Malmøs himmel. Terrassen er bygget på den nederste kube ud mod kanalen og er åben hele sommeren. 

Bestil bord

Morgenmad
Mandag - fredag: 6.30 - 9.30
Lørdag - søndag: 7.00 - 10.30

Sky Bar Malmö Live - Middag
Mandag - søndag:  17.00 - 22.00

Sky Bar Malmö Live - Skybar
Søndag - Torsdag: 17.00 - 24.00
Fredag - Lørdag: 16.00 - 01.00
New years eve: 12 noon - 1am 


Uno Mas - Middag
Opens January 25th, 2024! 

Uno Mas - Bar
Opens January 25th, 2024! 

Livingroom Bar
Monday - Thursday: 4pm - 10pm
Friday - Saturday: 4pm - 12 midnight

The Terrace 
Closed for the season

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.