Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmø ,  Sverige

Se alle hoteller i Malmø, Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmø,  Sverige

Ude i horisonten ser man byens pejlemærke, Clarion Hotel Malmö Live, 85 meter over jorden. Dette er det unikke mødested, hvor du som beboer, turist og konferencegæst skal forvente det uforventede.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,8
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Malmö Live

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Clarion Hotel & Congress Malmö Live! Har du spørgsmål til dit ophold her på hotellet? Vi håber, at du finder svaret her på siden.

Parkering

Vi har et parkeringsanlæg under selve hotellet. Du betaler for pladserne på stedet, og disse kan ikke reserveres på forhånd. Prisen er 33 SEK pr. time og 260 SEK pr. døgn.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel & Congress Malmö Live er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Bagageopbevaring

Vi har et lokale til opbevaring af bagage før check-in og efter check-out.

WiFi

Alle vores værelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Log ind med din e-mailadresse eller log ind med dit medlemsnummer. Det bliver nærmest ikke lettere. 

Handicaptilpassede værelser

Clarion Hotel Malmö Live tilbyder selvfølgelig hotelværelser, der er tilpassede for personer med

Clarion Hotel Malmö Live erbjuder självklart hotellrum anpassade för personer med funktionshinder. Dessa rum är utformade för att vara tillgängliga för såväl rullstolsburna som för hörsel- och synskadade gäster. Kontakta oss för mer information.

Mangler du noget?

Fik du ikke alt med, da du pakkede? Bare rolig - i receptionen har vi det meste, du behøver: tandbørste, tandpasta, barberskraber, barberskum, skampoo, balsam, hudlotion, skopuds og sykit. Mangler du noget, vi ikke har på lager? Vi hjælper dig med indkøbet, hvis du vil.

Reserver bord i vores restauranter

Begge vores restauranter er utroligt populære, og vi anbefaler dig at reservere bord i god tid før dit ophold hos os. Du finder Otro Mas og Sky Bar Malmö Live i henholdsvis stueetagen og på 25. etage hos os. Book bord her.

Bottomless Brunch

Pris: 250 SEK/person. Børn 0-6 år: gratis, 7-12 år: 10 SEK x barnets alder.

Opgrader dit ophold

Leder du efter et hotelrum udover det sædvanlige? Vi har to suiter som vi gerne hjælper dig med at booke. Læs mere om vores suiter!

Presse og billeder

Har du brug for materiale til en artikel? Vi hjælper dig gerne med yderligere billeder og korrekt information. Kontakt marketingsafdeling: marknad.malmolive@strawberry.se

Reservation

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil booke eller har forespørgsler. Kontakt os på book@clarionlive.se.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad
Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Fitnessfaciliteter

Mandag: 05.00 - 23.00 
Tirsdag: 05.00 - 23.00 
Onsdag: 05.00 - 23.00 
Torsdag: 05.00 - 23.00 
Fredag: 05.00 – 21.00
Lørdag: 05.00 – 21.00
Søndag: 05.00 – 21.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.