Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmø ,  Sverige

Se alle hoteller i Malmø, Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmø,  Sverige

Ude i horisonten ser man byens pejlemærke, Clarion Hotel Malmö Live, 85 meter over jorden. Dette er det unikke mødested, hvor du som beboer, turist og konferencegæst skal forvente det uforventede.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,9
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Malmö Live

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

  • Den berømte Zlatan suite er en oplevelse ud over det sædvanlige på Malmø Live Hotel i Malmø

Kunne du godt tænke dig at få opgraderet dit værelse? Så tag chancen, for os kan du bo som en dronning eller en konge i en af vores fantastiske suiter.

Zlatan-suiten

På 23. etage finder du den 100 m2 store suite, der hylder vores lokale helt, Zlatan Ibrahimovic. Ligesom byens ukronede konge bor du i luksuriøse omgivelser med vinduer fra gulv til loft, og du vågner naturligvis til Malmøs bedste panoramaudsigt.

Suitens indretning bliver præget af det skandinaviske design, der er udviklet i samarbejde med Schmidt Hammer Lassen Architects og Ulrika Kjellström-Attar. Tanken er, at du her får en lille bid af Zlatan.

Én af de detaljer, som mange lægger mærke til, når de træder ind i rummet, er det unikke portræt af Zlatan. Du finder billedet over spisebordet i stuemiljøet. Portrættet af taget af Eric Broms tilbage i 2013, og det er en del af Statens portrætsamling. Desuden er suiten udsmykket med billeder fra ”Zlatan Court” og Rosengård, den bydel i Malmø, hvor Zlatan voksede op.

Zlatan-suiten er klar til det meste, uanset om I ankommer som et brudepar eller som et konferenceselskab. Her får I hotellets største seng (210 cm lang, da der jo også helst skulle være plads til Zlatan), spisebord, sofagruppe, loungelænestol og køkken.

Jo, du skulle nok kunne trives her.

Har du glemt bogen derhjemme? Det skal du ikke tænke på. Du kan altid finde et eksemplar af Zlatans selvbiografi henne i boghylden.

Chlumskasuiten

I samme korridor på 23. etage finder du Zlatansuitens søster - døbt efter Malmøitten og Sveriges fremste eventyrere, Renata Chlumska. Som kontrast til Renatas eventyr, bydes man velkommen ind i en luksuriøs og hyggelig suite på 75 kvadratmeter. Men hvad er en Chlumskasuite uden lidt eventyr? Renata har skænket forskellige redskaber fra sine Seven Summits, hvor hun besteg de højeste bjerge på hvert kontinent, så kig rundt i suiten, find alle og tag del i hendes eventyr, barndomsår og relation til Malmø. Suiten byder velkommen med en fantastisk udsigt over Malmø.

Chlumskasuiten er udstyret med en stor dobbeltseng, et spisebord for fem personer, et skrivebord til kærlighedsbreve eller e-mailindboksen, en sofagruppe som skabt for tv-hygge, der desuden også er en sovasofa, samt et mindre badeværelse med toilet og et større med badekar og bruser.

Ligesom Zlatansuiten er også denne perle et kreativt værk fra indretningsgenierne Schmidt Hammer Lassen Architects og Ulrika Kjellström-Attar med et touch af Renata Chlumska.

Book suite

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil booke eller har forespørgsler. Kontakt os på book@clarionlive.se eller ring +46 40 20 75 00. 

Pris

Chlumskasviten: 8 848 SEK / nat inkl. en boblende velkomst
Zlatan-suiten: 13 000 SEK / nat inkl. en boblende velkomst

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.