Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Malmö Malmø ,  Sverige

Se alle hoteller i Malmø, Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmø,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotel med blot 150 meter fra Malmø C. Her kommer du tæt på Malmøs fornøjelser, stranden, restauranter og butikker. Vi har barception og fitnessfaciliteter. Velkommen til Malmøs perle.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Malmö

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Malmø. 128 skridt fra Malmø C gør det enkelt at udforske Malmøs puls og nærliggende byer. I et af Sydsveriges største hoteller er der rum til alle. I vores Barception er der en bar, reception og en deli. Men vi har også en restaurant og det lækreste træningslokale i Sverige!

Parkering

Bag hotellet ligger Comfort Hotel Malmøs parkeringsplads.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Hvordan fungerer det med rengøring af mit værelse?

For at være sød ved både miljøet og din tegnebog, så gør vi kun dit værelse rent hver fjerde dag, når du bor hos os. Vil du have gjort rent hver dag? Intet problem. Det er bare at sige til i Barception, så løser vi det (sig til senest kl. 22 dagen inden).

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Strawberry-nummer. Læs mere om vores netværk her.

Bar + Reception = Barception

Vi kalder det Barception, en kombination af en reception, bar och deli. Det perfekte sted for at checke ind og teste vores seneste sæsoninspirerede madudvalg. Tag en drink, mød nye eller gamle venner eller snup en bid mad, inden du udforsker Malmøs puls. Åbent 24/7! Mere info om Barceptions udvalg herr.

Har du travlt? Intet problem!

Vi har en smidig selvind- og -udcheckning, og med vores comfort crew lige ved hånden for at byde velkommen og hjælpe.

Sen check-out om søndagen

Bliv byturen i lørdags lidt længere end beregnet? Intet problem, hver søndag har du dit hotelværelse helt frem til kl. 18.00, så glem alt om stress og jag. Det er søndag, og det skal du nyde i fulde drag. Du kan læse mere om servicen her.
Er du interesseret i tidligere check-in eller senere check-out de andre dage, så er det også en mulighed. Hvor sen check-out om søndagen er en omkostningsfri service, opkræver vi de andre dage et mindre gebyr. Læs mere om check-in og check-out her.

Opgradering

Vil du gerne bo lidt mere luksuriøst? Opgradér til en anden værelsestype mod et vederlag på 100 NOK. Tal med os nede i receptionen, så vi sammen kan se på de forskellige muligheder.

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Malmö er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00.

Check-out: Senest kl. 12.00.

Lazy Sunday – Check-out om søndagen: Kl. 18.00. Husk at meddele receptionen, hvis du vil checke ud efter kl. 12.00. 

Ønsker du tidligere check-in eller senere check-out, kan det oftest lade sig gøre mod et tillæg på 100 SEK. Kontakt receptionen, vi hjælper gerne til! 

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11:00

Barception

Alle ugens dage, døgnet rundt

Fitnessfaciliteter

Alle ugens dage¨24/7.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.