Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Op til 30% rabat på din sommerferie

Sommerens bedste uger kan nu blive endnu bedre! Udforsk Norden med op til 30% rabat på bookinger af tre eller flere hotelovernatninger. Tilbuddet gælder for hotelophold mellem 20. juni og 18. august.

Bo længere – få mere rabat!

Grib chancen for at opdage en ny destination i Norden, eller benyt lejligheden til at besøge en gammel favorit til en rigtig god pris. Storbypuls med afslutning på en skøn tagterrasse eller naturskønne omgivelser med masser af ro? Måske foretrækker du lidt af det hele – det er helt op til dig!

Uanset hvor dit næste ferieeventyr tager dig hen, kan du nu booke dit hotelophold til en ekstra god pris på hoteller i hele Norden. Lige nu får du nemlig op til 30% rabat på hotelophold, når du booker tre eller flere sammenhængende overnatninger i sommer. Og tilbuddet gælder på et væld af skønne sommerdestinationer: København, Stockholm, Gøteborg, Malmø, Helsingborg, Helsinki, Oslo og Bergen – bare for at give nogle eksempler. Grib chancen for at booke dit yndlingshotel, før det er fuldt booket!

Tilbuddet gælder, når du booker mindst 3 sammenhængende overnatninger på et ophold mellem 20. juni og 18. august. Sørg blot for at booke senest den 15. august!

Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder for ophold på mindst 3 sammenhængende overnatninger. Hvis du ombooker dit ophold til at omfatte færre end tre overnatninger, skal du stadig betale det fulde beløb for tre hotelovernatninger. Din reservation kan annulleres indtil kl. 16.00 på ankomstdagen. Morgenmad er inkluderet på alle hoteller, dog med undtagelse af At Six og Comfort Hotel® Xpress. På Clarion Collection® Hotel er eftermiddagskaffe og middag også inkluderet. Afbestillingsvilkår kan variere, når du booker på de fristående hotellers egne bookingsider. Læs gerne vilkårene grundigt.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.