Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Malmö Malmø ,  Sverige

Se alle hoteller i Malmø, Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmø,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotel med blot 150 meter fra Malmø C. Her kommer du tæt på Malmøs fornøjelser, stranden, restauranter og butikker. Vi har barception og fitnessfaciliteter. Velkommen til Malmøs perle.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Malmö

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
1939 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
3

Ligger centralt men brug det kun for en overnatning.

30. december 2023, , Kenn H

Meget mørkt indvendigt i hotellet og værelset var trist og næsten ikke noget lys ikke muligt at hygge inde på værelset vi var 4 personer ingen stole, måske 2 værelser havde været bedre. Venligt person…

Meget mørkt indvendigt i hotellet og værelset var trist og næsten ikke noget lys ikke muligt at hygge inde på værelset vi var 4 personer ingen stole, måske 2 værelser havde været bedre. Venligt personale men en trist morgenmad det meste af baconen var en trist slatten halvkogt kød og kaffen var ringe.
Læs mere
5

Dejligt hotel for weekend getaway

18. september 2023, , Aida N

Selvbetjening ved check in og out var nice og personalet var søde til at hjælpe hvis der var noget. Hotellet er rent og pænt med dejlig morgenmad og faciliteter til underholdning. Hotellet er god for…

Selvbetjening ved check in og out var nice og personalet var søde til at hjælpe hvis der var noget. Hotellet er rent og pænt med dejlig morgenmad og faciliteter til underholdning. Hotellet er god for en weekend getaway men hvis man gerne tik vlre der længere skal man have et større værelse end standard da det er ret lille.
Læs mere
3

Ikke noget særligt

26. juli 2023, , rherlo613425

Kedeligt værelse med underligt bådkahytsagtigt badeværelse. Kedelig og kaotisk morgenbuffet med bake-off brød. Placering fin i forhold til stationen, men en god gåtur ind mod centrum og shopping. Ikke…

Kedeligt værelse med underligt bådkahytsagtigt badeværelse. Kedelig og kaotisk morgenbuffet med bake-off brød. Placering fin i forhold til stationen, men en god gåtur ind mod centrum og shopping. Ikke noget særligt.
Læs mere
1

100% dårlig service

15. juli 2023, , Tenna L

Vi bestilte en overnatning på booking.com d. 15 juli kl 10 om formiddagen og fik vores booking bekræftet. Da vi så efter en lang rejsedag ankommer trætte til hotellet kl 21.30 om aftenen får vi at vid…

Vi bestilte en overnatning på booking.com d. 15 juli kl 10 om formiddagen og fik vores booking bekræftet. Da vi så efter en lang rejsedag ankommer trætte til hotellet kl 21.30 om aftenen får vi at vide at de ikke har flere værelser!!!!! Vi er målløse!! Aldrig har vi oplevet noget lignende!!!
Læs mere
1

Uprofessionelt og man går ikke hvad man betaler for

2. juli 2023, , Marie D

Super dårlig oplevelse. Jeg var afsted med nogle venner og har bestilt to værelser. Det først får vi ved ankomst, og det andet er ikke klar endnu. Vi tager ud og spiser aftensmad, og da vi kommer tilb…

Super dårlig oplevelse. Jeg var afsted med nogle venner og har bestilt to værelser. Det først får vi ved ankomst, og det andet er ikke klar endnu. Vi tager ud og spiser aftensmad, og da vi kommer tilbage er klokken over midnat. Vi får at vide, at vi ikke kan få værelse nr 2, da vores resevertation er “udløbet” og derfor kan vi ikke få adgang til værelset selvom vi viser vores resevertation og ar vi har betalt for det. Vi går derfor alle oppe på et værelse og sover. Der går en halv time og så bliver vi vækket af politiet som stormer ind og hiver os ud af værelset, da receptionisten har ringet efter dem fordi vi ikke må sove så mange på et værelse. Politiet undskylder overfor os da vi forklarer situationen, men vi må stadigvæk ikke komme ind på hotellet vi har betalt for.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.