Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ View Malmø ,  Sverige

Se alle hoteller i Malmø, Sverige
  • Strøget konferencelokale med plads til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmø,  Sverige

Quality Hotel View er et komplet konferencehotel i hjertet af den nye bydel, Hyllie i Malmø. Naboen er Malmø Arena, og på blot få minutter kan du nå Malmø C, København eller Kastrup med tog.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ View

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Quality Hotel View. Har du spørgsmål til dit ophold? Vi håber, du finder svaret her på siden.

Parkering

Under hotellet er der 60 parkeringspladser, hvoraf 8 er ladepladser (OBS! Forudbestilling er påkrævet for ladepladserne!). Parkeringsafgiften er 260 SEK/døgn, hvis du parkerer længere end 8 timer, eller 33 SEK/time. Du kører ind via Arenagatan 10 og skal holde dig i venstre bane, så du kører ned i parkeringshuset, gennem to porte og endnu en bom, og derefter fortsætter du gennem en gangtunnel under vejen for at komme til disse pladser. Fra garagen er der en elevator direkte op til vores lobby. Her indsætter du dit betalingskort direkte ved indgangen eller udskriver en billet og betaler ved udgangen.

Hvis du vælger at køre op i bygningen, er der en parkeringsafgift på 250 SEK/døgn og 33 SEK/time. Også her betaler du ved udgangen.

Hvis du vil booke en af de 8 ladepladser, gør du det via pair.se/qhview. Betaling for opladningen sker i appen, mens betaling for parkering sker som beskrevet ovenfor.

Lounge 24

Lounge 24 er en lobbybutik med selvbetjening, der er tilgængelig døgnet rundt. I Lounge 24 finder du et bredt udvalg af forskellige produkter såsom snacks, lette måltider, kolde og varme drikke og andre skønne ting. Lounge 24 er perfekt til dig, der er syvsover og en ægte natteravn!

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out. 

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, og det er frit tilgængeligt for vores gæster. Du tilslutter enkelt ved at vælge "Qualityquest". Ingen adgangskode eller registrering behøves. Det kan næsten ikke være nemmere.

Glemte sager

Glemte du noget, da du forlod hotellet? Kontakt vores reception, så gør vi alt for at finde dine ting, så I kan blive forenet.

Værelsesrengøring

Hvis du bliver flere nætter og ønsker, at vi gør rent på dit værelse, skal du bare sige det til os i receptionen aftenen før. Har du booket  tre overnatninger eller flere, gør vi automatisk rent hver tredje dag. Nye håndklæder er tilgængelige i receptionen for dem, der ønsker det!

Morgenmadsbuffet

Alle er varmt velkommen til vores morgenmadsbuffet. Overnatter du hos os, så indgår morgenmadsbuffeten i værelsesprisen, men selv du som ikke er overnattende gæst hos os er velkommen til morgenmad. Prisen for morgenmadsbuffeten er 195 SEK for voksne, halv pris for børn 4-12 år, og børn under 4 år spiser gratis. Varmt velkommen!

Kontantfrit hotel

Siden den 1. marts 2017 er vi et kontantfrit hotel. For os der arbejder på hotellet betyder det en sikrere arbejdsplads, og det giver personalet tid til at tage sig af vores gæster. For vores gæster indebærer det en tryghed, der mindsker mistillid, samt sikrer en hurtigere og mere sikker betaling.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Sen check-out eller tidlig check-in kan tilkøbes, hvis der er ledige værelser.

Morgenmad

Mandag - Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00 

Frokost

Mandag - Fredag: 11.30 - 13.30
Lørdag:  -
Søndag: -

Fitnessfaciliteter og relax

Mandag: 05.00 - 23.00
Tirsdag: 05.00 - 23.00
Onsdag: 05.00 - 23.00
Torsdag: 05.00 - 23.00
Fredag: 05.00 - 23.00
Lørdag: 05.00 - 23.00
Søndag: 05.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.