Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Lige syd for Gøteborg centrum, i Mølndal, finder du Quality Hotel The Weaver! Det storslåede hotel består af 21 magiske etager fyldt med 370 hotelværelser, restaurant, bar, træningslokale samt en stor konference- og kongresanlægning.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ The Weaver

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til imponerende Quality Hotel The Weaver. Hotellet finder du et lille stykke syd for Korsvägen, på grænsen mellem Gøteborg og Mølndal. Sporvognen tager dig fra hotellet til Korsvägen og Liseberg på kun 8 minutter. Udover trendige hotelværelser, træningslokale og restaurant, finder du også store konference- og kongressale, hvor der selvfølgelig serveres softice og popcorn.

Klassisk bistro med et twist

I hotellets restaurant, The Social Bar & Bistro, er der fokus på klassiske bistroretter. Baren har skønne loungesofaer og byder på en dejlig atmosfære, hvor vores kreative bartendere forkæler alle, der kommer forbi. Se menuer og bestil bord mv. på The Social Bar & Bistro.

Hav det sjovt sammen

På hotellet er der mange muligheder for sjov og hygge. Udfordr hinanden i shuffleboard, hyg jer på hotelværelset eller spil selskabsspil i vores bar og Q-zone.

Konference- og kongresmuligheder for mange

På første etage ligger hotellets konference- og kongresafdeling med kapacitet for 500 personer i det største lokale. Det kan også deles op i 3 lokaler med maxkapacitet på 150 personer pr. lokale. Totalt findes 15 konferencelokaler på hotellet. Som på alle Quality Hotel byder vi selvfølgelig på popcorn og softice, når I har konference hos os!

Hvor kommer navnet The Weaver fra?

Navnet Quality Hotel The Weaver kom gennem en navnekonkurrence, der blev afholdt på de sociale medier. Navnet har både en lokal og historisk forankring til Krokslätts fabrikker, da det peger på væveindustrien, der tidligere blomstrede i området. Med den 21 etager høje bygning i M¨ølndal har hotellet en magisk udsigt i alla retninger.

Kontakt

  • Göteborgsvägen 91 43137 Mölndal , Sverige

Find vej til hotellet

Med offentlig transport

Lige ude foran døren finder du et stoppested, hvor flere linjer stopper.

Fra Landvetter lufthavn

22 km, tager cirka 20 minutter med bil.

Taxa

Vi anbefaler Taxi Göteborg: +46 31 650 000

Om Quality Hotel The Weaver

Antal hotelværelser

370 stk

Antal konferencelokaler

15 stk

Afstand Landvetter lufthavn

Ca. 22 km, 20 minuter med bil. 

Afstand lokaltrafik

100 m

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.