Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Sverige

Comfort Hotel Norrköping er Norrköpings mest spændende hotel, Må vi præsentere 194 hotelværelser, fire mødelokaler og egne fitnessfaciliteter samlet i det lækreste design, blot fem minutter fra Norrköping C.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Norrköping

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Norrköping ligger perfekt, kun 5 minutters gang fra Norrköpings hovedbanegård. Kom og opdag Norrköpings mest spændende hotel med 186 hotelværelser i lækkert design, fire mødelokaler og egne moderne fitnessfaciliteter.

Beliggenhed

Velkommen til et supermoderne hotel i bydelen Saltängen, der ligger tæt på shopping- og restaurantudbuddet i Norrköping C og blot fem minutter fra hovedbanegården.

Chill eller arbejde – alltid med gratis WiFi

Check ind og chill med noget lækkert at drikke eller spise fra vores Barception. Ja, du læste rigtigt! I vores Barception kan du både checke ind, stille sulten eller slukke tørsten samt købe gode-at-have-ting. Snup en kop kaffe, lyt til musik, få lidt arbejde fikset, mens du venter på mødet, eller drik noget forfriskende koldt. Du surfer selvfølgelig trådløst på hele hotellet uden at betale en krone. Lad vores lobby blive dit office-away-from-office.

Rejser du med hele familien?

Familier kommer i alle former og hos os findes der en mængde forskellige alternativer når I skal sove godt! Book f.eks. to dobbeltrum og skriv et ønske om dør mellem værelserne, så får I to sammenkoblede rum og slipper trænges med ekstrasenge. Visse dobbeltrum har plads til en ekstraseng, mod et gebyr på 200 SEK pr. nat. Vil man klare det lidt billigere kan man booke vores standard dobbeltrum, hvor nogle af rummene har to 105 cm brede senge. Der får I let plads til to voksne og to mindre børn, også uden ekstrasenge. Vil man have alle ind i samme rum kan man booke vores Superiorværelse med sovesofa, hvor man får plads til fire personer og stadig har plads til tasker, shoppingposer og krammedyr. 

Parkér uden problemer

Kommer du i bil? Parkér hurtigt og let i vores parkeringsgarage. Det koster 150 SEK pr. døgn. Vi har også otte ladepladser i garagen. Ladning af bilen er ikke inkluderet i parkeringsomkostningerne. Se venligst priser og betingelser i appen Pair recharge. Book og betal for din parkering her.

Fitness

Selvfølgelig skal du kunne arbejde på din biceps, selv når du er på hotel. Kom til fitnesscenteret på hotellet, når som helst.

Barception

Vi elsker enkle og moderne løsninger. Derfor placerede vi baren og restauranten i receptionen og skabte en Barception. Vi har en enklere barmenu til den sultne, og der findes altid salater og sandwiches i vores Comfort Deli. Velkommen! Her kan du se alle vores servicetilbud.

Kontakt

  • Saltängsgatan 29 602 22 Norrköping , Sverige

More info

Om Comfort Hotel Norrköping

Antal hotelværelser

194 værelser

Antal konferencelokaler

4 lokaler, plads til 45 personer

Afstand til lufthavn:

Norrköping Lufthavn: 6 km, ca. 10 minutter
Skavsta Lufthavn: 63 km, ca. 45 minutter
Arlanda Lufthavn: 200 km, ca. 2,5 time

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.