Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Nyköping

Velkommen til Södermanland og Nyköping – en af Sveriges ældste byer. Her er der masser af spændende aktiviteter for alle aldersgrupper. Derudover byder byen også på et rigt kulturliv, interessant historie og herlig natur.

Tæt på shopping og kultur

Nyköping ligger ved kysten og har en både kompakt og hyggelig bykerne. Clarion Collection Hotel Kompaniet er et hotel med en unik historie og flot beliggenhed lige ved Nyköpingsån. På hotellet bor du centralt og midt i Nyköpings historie. Lige uden for døren finder du hyggelige butikker samt større veletablerede kæder. Langs med den flotte å kan du opleve både det gamle slot samt museer og butikscentre. Nyköpings havn er byens port mod Østersøen, og den ligger inden for en behagelig afstand. Derudover ligger Stockholm Skavsta Lufthavn kun et kvarters kørsel fra hotellet.

Afslapning og træning

Efter en lang dag kan det være skønt at koble af og lade batterierne op. På Clarion Collection Hotel Kompaniet har du som gæst adgang til et hyggeligt relaxhjørne med jacuzzi og sauna. Nyköping har ligeledes en levende golfkultur, og hotellet har endvidere et samarbejde med to nærliggende golfbaner, som ligger kun 15-20 minutter væk.

Slot, natur og aktiviteter – oplev fantastiske Nyköping

Nyköping er en historisk by, som er fuld af interessante bygninger. I byens centrum findes der to kirker, som begge stammer fra 1200-tallet. Langs med den flotte Nyköpingså kan du slentre på egen hånd, mens du nyder kulturen, skulpturerne og de historiske pladser. Uden for byen er der også vandreruter, bakker, mulighed for kajaksejllads samt fiskepladser, hvis du har lyst til dette. Mellem havnen og torvet, lige ved åen, ligger endvidere slottet Nyköpingshus, der oprindeligt var en middelalderborg, men som i dag er både museum og restaurant.

Konferencer, møder og lokaler i Nyköping

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Nyköping? Du finder vores udvalg her.

Nærliggende destinationer

Norrköping

Södertälje

Eskilstuna

 

Læs mindre
5 hoteller i Nyköping

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.