Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Oskarshamn

Velkommen til Oskarshamn og Clarion Collection Hotel Post! I denne hyggelige by ved ved Döderhultsviken bor du midt i det hele, og du nyder godt af fordelene ved dette knudepunkt.

Midt i herlighederne

Som nævnt finder du Clarion Collection Hotel Post midt i byen på stora torget i Oskarshamn. Hotellet er opdelt i to bygninger, og hovedbygningen var tidligere byens gamle posthus. Indretningen i indgangspartiet og i mange af rummene afspejler denne forhistorie med højt til loftet og flotte kakkelovne. På Clarion Collection Hotel Post indgår morgenmad såvel som Afternoon Sweets og Evening Meal for alle gæster.

Et sandt knudepunkt

Oskarshamn har meget at tilbyde, både når det kommer til tilgængelighed og seværdigheder. Via havnen åbnes for hele Østersøens ø-liv. Som gæst på Clarion Collection Hotel Post er du også tæt på både bil- og cykeludlejere. På den måde kommer du nemt til at nyde Oskarshamns hyggelige landskab. Hvis du vil udforske Oskarshamns gastronomi, ligger hotellet tæt på Restaurang Fingekroken, Atara Sushi og La scala. La scala bliver senere om aftenen til natklub for dem der har husket danseskoene! Hvis vejret tillader det, er der mange gode steder at bade i Oskarshamn såsom Björnhult, Bockara eller Bredviken - for bare at nævne et par stykker. Selv hvis vejret ikke er det bedste, kan du stadig tage dig en dukkert i Arena Oskarshamn Bad & Gym.

Konference, møde og lokaler i Oskarshamn

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Oskarshamn? Du finder vores tilbud her.

Nærliggende destinationer

Kalmar

Læs mindre
2 hoteller i Oskarshamn

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.