Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Oskarshamn Sverige

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Oskarshamn

Book mødet eller konferencen på det centrale Clarion Collection Hotel® Post, midt i Oskarshamn. Hotellet har flere konferencelokaler og mindre mødelokaler at vælge imellem. Her har I både byens seværdigheder og færgerne mod Gotland og Øland tæt på.

Konferenceafdelingen på Clarion Collection Hotel Post tilbyder flere gruppe- og mødelokaler som nemt kan tilpasses efter jeres ønsker. Tag en mundfuld frisk luft i pausen eller slå dig ned i de skønne sofaer i loungen lige ved siden af konferencelolalerne. Uanset om I er her til et hurtigt møde eller en tredages konference, hjælper hotellet gerne med snacks, frokost og kaffe, så I kan holde energien oppe.

Clarion Collection Hotel Post passer også perfekt som udgangspunkt, hvis der står teambuilding på dagsordenen. Hvorfor ikke lade batterierne op i hotellets sauna eller få gang i blodomløbet i jacuzzien, inden I begiver jer ud i byen? Spadsér en tur gennem brostensgaderne i Oskarshamns ældre bydel, bare et stenkast fra hotellet, og tag et nærmere kig på byens butikker og kunstatelierer. Kan I lide at spille golf? Godt. Hvis I har lyst til at svinge golfkøllen, i løbet af besøget, så samarbejder Clarion Collection Hotel Post med Oskarshamns Golfklub.

Som havneby har Oskarshamn haft en vigtig betydning for både national og international godstrafik. Den mekaniske industri har også haft stor indflydelse på byens erhvervsliv, hvor store virksomheder som Scania, Oskarshamns atomkraftværk og Liljeholmens Stearinfabrik AB er at fremhæve.

Clarion Collection Hotel Post ligger centralt ved Stora Torget i Oskarshamn blot nogle få minutters gang fra Oskarshamns station og færgelejet, hvor I kan tage færgen til både Byxelkrok på Øland og Visby på Gotland. Fra Kalmar-Öland Airport er der cirka 1 time med bil.

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.