Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Majoren Skøvde ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Majoren

Skøvde,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Majoren i Skövde. Hotellet er en villa fra begyndelsen af 1900-tallet, hvorfra der er kort til butikker og restauranter. Vi dækker hver aften op til aftensmad i hotellets restaurant.

Clarion Collection® Hotel Majoren 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Majoren

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

På Clarion Collection Hotel Majoren bor du i en traditionel og klassisk setting, midt blandt Skövdes historie og kultur. Hotellet ligger delvis i en gammel luksusvilla fra forrige århundrede. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet hver dag.

Lige ved hovedbanegården

Hotellet ligger ikke langt fra Skövde centrum, som har et varieret udvalg af butikker og restauranter. Indkøbscenteret Commerce ligger kun hundrede meter fra hotellet. Der er ligeledes kort vej fra hotellet til offentlig transport, centralstationen med bus- og togstation ligger lige på den anden side af gaden. Attraktioner som Kulturhuset og oplevelsesbadet Arena Skövde ligger heller ikke langt derfra.

Fika og aftensmad inkluderet

Hver morgen kan du spise en stor og lækker morgenmad, inkluderet i prisen, når du bor hos os. Derudover kan du hygge dig med nogle sweets om eftermiddagen, og ikke mindst spise aftensmad på hotellet hver aften - alt uden ekstra omkostninger. Læs mere om dette under Servicetilbud. Hotellet har også lobbybar, hvor du kan slappe ad med en drink hvis du vil.

Aktiviteter

I Skövde finder du en levende golfkultur med to nærliggende golfklubber. Vi samarbejder med Skövde og Billingens Golfklub for at kunne tilbyde vores populære golfpakker til dig som gæst. I perioder har vi gode pakketilbud på vores hjemmesider. Følg med i vores pakketilbud her.

Kontakt

  • Trädgårdsgatan 5 54130 Skøvde , Sverige

Find vej til hotellet

Med bus og tog

Skövde centralstation

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Skövde, ring på tlf. +46 500 416500.

Om Clarion Collection Hotel Majoren

Antal hotelværelser

70 værelser, 113 sengepladser

Fra lufthavnen

Nyköping Lufthavn: 300 km, ca. 3 timer og 30 minutter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.