Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Solna Solna ,  Sverige

Comfort Hotel® Solna

Solna,  Sverige

Et nyt, moderne og energismart hotel er åbnet i Solna. Tæt på offentlig trafik og med gangafstand til Friends Arena, Westfield Mall of Scandinavia og Råstasøen med dets smukke naturområde. Velkommen til Comfort Hotel Solna!

Comfort Hotel® Solna 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,7
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Solna

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Solna finder du i den dynamiske bydel Arenastaden i Solna. Et moderne og energismart hotel, som giver dig det du vil have og skipper det overflødige. Tæt på pendlertog, metro og bus, som hurtigt tager dig ind til Stockholm eller ud til Arlanda. 

Arenastaden i Solna

Lidt nord for centrale Stockholm finder du området Arenastaden. Her ligger ikke kun den nationale fodboldarena, Friends Arena, men her ligger også Sveriges største shoppingcenter, Westfield Mall of Scandinavia, samt smukke naturområder. Nogle af Sveriges største virksomheder har også sine kontorer i Arenastaden.

Barception

På Comfort Hotel finder du altid en Barception - en kombination af reception og bar. Her checker du ind, køber kaffe, drikkevarer, snacks og lettere mad. Åbent døgnet rundt. Sæt dig derefter ned i vores store og indbydende lobby med gratis wifi og skønne lænestole til alle!

Laundromat og træningslokale

For at dit ophold skal være så enkelt og smidigt som muligt, har vi en vaskekælder på hotellet, som du kan bruge helt gratis. Pak let eller vask, tør og stryg det, du har brug for, på hotellet. På Comfort Hotel Solna finder du også et moderne træningslokale, som er åbent døgnet rundt. Her er ingen undskyldninger for at skippe træningen!

Moderne og energismart

Energiforbruget på Comfort Hotel Solna dækkes af en blanding af solceller og geoenergi. Og som på alle vores Comfort Hotel skipper vi det overflødige. I stedet lægger vi fuldt fokus på vores udvalgte service, bruger mindre plastik og engagnsartikler, men desto flere økologiske produkter. Vi arbejder aktivt for at mindske vandforbruget og for at bruge flere miljøvenlige rengøringsmidler.

Velkommen!

Kontakt

  • Evenemangsgatan 48 169 56 Solna , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Pendeltog

Fra centrale Stockholm: tag nordpå med pengeltog 40, 41, 41X eller 42X til Solna station, vælg udgangen mod Friends Arena, gå gennem Westfield Mall of Scandinavia og derefter langs med Friends Arena for at komme til hotellet. 

Buss

Bus 502 eller 505 til stoppested Arenan (på Evenemangsgatan ca. 200 meter från hotellet).

Tunnelbane

Blå linje nordpå til Näckrosen, derfra er der cirka 25 minutter til fods.

Fra Arlanda Airport

Tag pendeltoget til Solna station eller flybus til Järva Krog eller Haga Norra station.

Fra Bromma Airport

Tag en flybus til Westfield Mall of Scandinavia

Taxa

Vi anbefaler følgende taxafirmaer: 
Taxi Stockholm, tlf: +46 8 15 00 00
Taxi 020, tlf: +46 20 20 20 20
Taxi Kurir, tlf: +46 8 30 00 00

Om Comfort Hotel Solna

Antal hotelværelser

336 stk

Antal lejligheder

88 stk

Afstand til lufthavn

37 km, cirka 30 minutter i bil eller med tog fra Solna Station til Arlanda Airport.
6 km, cirka 15 minuter i bil till Bromma Airport.

Afstand til lokaltrafik

200 meter til busstoppestedet Evenemangsgatan. 700 meter til pendelstationen Solna Station. 1,6 km til metrostationen Näckrosen.

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.