Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Strawberry Arena Solna ,  Sverige

Se alle hoteller i Solna, Sverige

Quality Hotel™ Strawberry Arena

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Strawberry Arena – dit ultimative eventhotel for uforglemmelige øjeblikke! Vi ligger lige ved siden af Strawberry Arena og Mall of Scandinavia og skaber møder og events til alle lejligheder og i alle former.

Quality Hotel™ Strawberry Arena 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,6
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Strawberry Arena

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Quality Hotel Strawberry Arena. Har du spørgsmål til dit ophold? Vi håber, du finder svaret her på siden.

Parkering 

I direkte tilslutning til hotellet og omkring Strawberry Arena tilbyder Parkman parkering udendørs. Pladserne kan ikke reserveres på forhånd. Betaling sker i Parkmans parkeringsautomater eller via EasyPark-appen. Vær opmærksom på skilte om arrangementer på Strawberry Arena, da parkeringspladsen kan spærres af.

Er parkeringen fyldt, anbefaler vi Arenagaragen på Evenemangsgatan ved parkering over to timer. Ved kortere besøg kan du stå gratis i Mall of Scandinavias parkeringskælder op til to timer, derefter debiteres du pr. påbegyndt halve time. Priser og vilkår finder du her.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Strawberry Arena er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Mall of Scandinavia

Vil du nå hurtigt frem fra Solna togstation til hotellet, kan du gå gennem centret. Den hurtigste vej er via indgangen mellem hovedindgangen og indgangen ved O'Learys.

Lounge 24

I vores Lobby finder du Lounge 24, en shop med selvbetjening som er åben døgnet rundt. Her er der et stort udvalg af forskellige produkter såsom snacks, lette måltider, samt kolde og varme drikkevarer. I Lounge 24 kan du altid få en varm espresso, uanset hvilken tid på døgnet det er!

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Strawberry-nummer.

Har du glemt noget?

Fik du ikke alt med dig, da du pakkede? Bare rolig, i receptionen har vi det meste, du måtte få brug for. Det gælder bl.a. tandbørster, tandpasta, barberblade, barberskum, shampoo, balsam, hudlotion, skosværte og sysæt.

Opgradering

Ønsker du at opgradere dit værelse? Måske vil du have en suite med udsigt over Stockholm? Kontakt vores booking på tlf. +46 87 05 70 00 eller send en e-mail til q.friends@strawberry.se. Vi hjælper dig hellere end gerne med de forskellige opgraderingsmuligheder.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 16.00
Check-out: Senest kl. 11.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:00

Lobbybaren

Mandag - søndag: 15:00 - 23:00
Sidste bestilling 30 minutter før lukketid

Fitnesscenter

Mandag: 06.00 - 23.00
Tirsdag: 06.00 - 23.00
Onsdag: 06.00 - 23.00
Torsdag: 06.00 - 23.00
Fredag: 06.00 - 23.00
Lørdag: 06.00 - 23.00
Søndag: 06.00 - 23.00

Politik for brug af stoffer og lattergas

Vi tager vores gæsters sikkerhed og velbefindende meget alvorligt. Vi vil informere dig om, at vi har en streng nultolerancepolitik med hensyn til brug af stoffer og lattergas på vores værelser. Enhver opdagelse af sådanne aktiviteter vil resultere i en rengøringsafgift på 3000 SEK. Vi beder alle vores gæster om at respektere denne politik for at sikre et trygt og behageligt ophold for alle. Tak for din forståelse og dit samarbejde.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.