Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Ved porten til Bohuslän, 30 minutter nord for Gøteborg, ligger Stenungsbaden Yacht Club. Her får du den flotteste udsigt over Hakefjorden. Lad dig betage af naturens magi, arrangér en kreativ konference, dyrk forskellige aktiviteter og slap af i vores spa

Stenungsbaden Yacht Club 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,0
af 10
Vurdering for Stenungsbaden Yacht Club

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Krydr dit ophold med en dag på havet og få en anderledes og sjov oplevelse med kollegerne. Aktiviteterne styrker gruppefølelsen og giver fornyede kræfter. Vi byder på spændende aktiviteter året rundt.

På hotellet

Stenungsbaden tilbyder året rundt fri adgang til billard og en udendørs tennisbane. Du kan også leje vores beachvolleybane. Om sommeren er udbuddet endnu større, og foruden vores aktiviteter til børn kan du leje en vandscooter, sejlbåd eller en kajak. Eller har du mon mod på at prøve et Stand Up Paddling Board eller Fly Board?

Saunaflåde

Du kan gå i sauna hele året rundt i vores saunaflåde, der ligger fortøjret nede med havnen.

Vinsmagning

Book en vinsmagning og bestem selv, hvilken rejse du vil begive dig og dine smagsløg ud på. Tour de France, Giro de Italia eller Route 66.

Golf

Har du lyst til at spille golf, så samarbejder vi med intet mindre end seks golfklubber, som alle ligger i nærområdet: Stenungsund Golfklubb, Tjörns Golfklubb, Orust Golfklubb, Kungälv-Kode Golfklubb, Lyckorna Golfklubb och Lycke Golf & Country Club.

Hav

Der er mange måder at være til havs på, alt fra paddleboards til en rolig og stille sejltur i skærgården. Har du lyst til lidt mere action og spænding, er der et væld af forskellige aktiviteter som RIB, speedcats og matchrace-kapsejlads.

Bootcamp

Vores Bootcamp er inspireret af det amerikanske elitemillitærs træning. Udfordrende, hård og ikke for tøsedrenge og -piger.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for mere information omkring de forskellige aktiviteter og øvrige detaljer på +46 303 72 68 20 eller via conference@stenungsbaden.se.

Book aktiviteter

Beachvolley og saunaflåde: bluewater@stenungsbaden.se
Golf, tennis og billard: info@stenungsbaden.se
Vandaktiviteter og sejling: henrik@aquaevent.se
Øvrige aktiviteter: conference@stenungsbaden.se

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.