Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Sverige

Se alle hoteller i Stockholm Arlanda Lufthavn, Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens mødested. Et levende, førsteklasses hotel midt i Arlanda Lufthavn, perfekt til møder, konferencer og oplevelser, med en himmelsk udsigt, 430 hotelværelser, 44 mødelokaler, to restauranter og en udendørs pool.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,7
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi byder dig velkommen til Clarion Hotel Arlanda Airport. Har du spørgsmål til dit ophold på vores hotel? Vi håber, at du finder svarene her på siden.

Parkering

Som gæst hos os får du 50 SEK i rabat på parkering på alle Arlandas terminaler, når du parkerer i mindst 2 dage. Forudbestil din parkering her.

Bagageopbevaring

Du kan få opbevaret din bagage før check-in og efter check-out.

Kontantfrit hotel 

Clarion Hotel Arlanda Airport er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

WiFi

Der er trådløst internet på alle vores hotelværelser, og dette kan du bruge uden ekstra omkostninger. Hent din adgangskode i receptionen eller log ind med dit Strawberry-nummer. Det kan næsten ikke blive nemmere.

Har du glemt noget?

Skulle du have glemt at pakke en bestemt ting, kan du altid købe de vigtigste ting i vores reception. Det gælder bl.a. tandpasta, barbergrej, shampoo, balsam, bodylotion, skopudsemiddel og sysæt. Skulle du mangle andre ting, kan du købe diverse produkter og gaveartikler i Sky City.

Vil du gerne overraske?

Går du med et håb om at kunne overraske dit selskab med et eller andet særligt? I vores VIP-menu findes der en lang række lækre ting, der kan bestilles med direkte levering på hotelværelset. Har du en hemmelig plan om at gå ned på knæ og fri til din kæreste, hjælper vi dig hellere end gerne med at forvandle dette til et ganske magisk øjeblik, og vi står naturligvis altid klar med champagne, blomster og en opgradering til en af vores store suiter.

Hvad sker der på hotellet?

Tjek vores kalender, hvor du kan finde alle de kommende begivenheder på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Presse og billeder

Har du brug for materiale til en artikel? Vi hjælper dig gerne med flere billeder og korrekt information. Du er altid velkommen til at kontakte vores Marketing Coordinator, Martin Jonsson at martin.jonsson@strawberry.se

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf.+46 8 444 18 00 eller via cl.arlanda@strawberry.se.

Morgenmad

Mandag - Fredag: 
Buffet: 04.00 - 09.30

Lørdag - Søndag
Buffet: 04.00 - 10.30

Fitnessfaciliteter

Mandag: 05.00 - 23.00
Tirsdag: 05.00 - 23.00
Onsdag: 05.00 - 23.00
Torsdag: 05.00 - 23.00
Fredag: 05.00 - 23.00
Lørdag: 05.00 - 23.00
Søndag: 05.00 - 23.00

Sauna

Mandag - Søndag: 07.00 - 21.00

Pool

Mandag - Søndag: 07.00 - 21.00

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.