Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

At Six Stockholm ,  Sverige

At Six

Stockholm,  Sverige

Det nye mødested i Stockholm er At Six. Det er eksklusivitet med et twist samt et unikt værelsesudvalg med restauranter och barer, fitness og eventarena. Det er på nummer seks, at du finder alt det sjove. Vi ses i her!

At Six 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,1
af 10
Vurdering for At Six

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Dining Room

Dining Room er restauranten med det lille ekstra! Her kan du forvente europæiske og internationale klassikere fremstillet af nordiske råvarer. Glæd dig til et moderne design, kunst og en spændende smagssammensætning.

Blanche & Hierta

Med et rustikt koncept byder Blanche & Hierta på smagfulde menuer til morgenmad, frokost og middag - og ikke mindst et unikt vinkort med over 400 vine!

Cocktail Bar

Et besøg på Cocktail Bar er godt givet ud – uanset om du bare vil nyde en god drink eller lytte til stemningsfuld musik. Her finder du et mix af det sofistikerede og afslappende samt det intime og stemningsfulde.

Konferencer

Intet møde og ingen gæster er ens. Med vores fleksible event- og mødearena, Social At Six, på 2000 rummelige m2 og vores moderne konferenceløsninger kan vi skræddersy dit møde eller din konference.

Fitnessfaciliteter

Træn, sved og hav det godt i vores crossfit-inspirerede træningslokale, som også tilbyder eksklusivt medlemskab.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.