Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

At Six Stockholm ,  Sverige

At Six

Stockholm,  Sverige

Det nye mødested i Stockholm er At Six. Det er eksklusivitet med et twist samt et unikt værelsesudvalg med restauranter och barer, fitness og eventarena. Det er på nummer seks, at du finder alt det sjove. Vi ses i her!

At Six 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,2
af 10
Vurdering for At Six

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

At Six, Stockholms hotteste hotel, ved hovedstadens nye og elegante midtpunkt, Brunkebergstorg 6. Du får adgang til 343 eksklusive værelser, en event- og mødearena, der er svær at slå, samt restauranter og barer, hvor du kan nyde god mad og drikke. 

Din nye hotelfavorit i Stockholm

Du kan naturligvis også nyde en atmosfære, der stimulerer alle sanser. Du har dog kun kort afstand til den kollektive trafik, Stockholms centralstation og Arlanda Express. At Six er det helt rigtige valg, uanset om det gælder en konference, ferie eller en lille flugt fra den grå hverdag.

Unikt værelsestilbud

At Six har 343 fantastiske hotelværelser, hvor det mindste værelse er på hele 26 m2. Du kan fra de tre penthouselejligheder nyde den imponerede udsigt over Stockholm via panoramavinduerne. Eller måske vil du hellere nyde tilværelsen i en af de 40 små og store suiter, hvor præsidentsuiten har egen tagterrasse ud mod slottet. Alle værelser har en elegant indretning med et legesygt tvist.

Vores mest luksuriøse suite

The Masterpiece Suite er vores allerbedste suite. 85 kvadratmeter med al tænkelig luksus, inklusiv stor privat terrasse med udsigt over hele Stockholm, unik indretning og højeste fokus på sikkerhed. 

En internationalt punkt midt i Stockholm

At Six handler om nydelse for alle sanserne. Velkommen ind til vores vin- og delibar til en kop kaffe eller et glas vin med småretter, samtidigt som du kigger på menneskerne på torvet. Eller smag på restaurantens europæiske og internationelle klassikere, alle lavet med kærlighed og med sæsonens lokale råvarer. Under sommeren breder restauranten sig ud på torvet. Vores cocktailbar tilbyder et generøst udvalg af lækre drinks og musikakter; med andre ord en perfekt plads til mingel. Læs mere om vores restauranter og barer her.

Konferencer og events hos At Six

At Six har 2000 rummelige m2, der passer til alle anledninger. Vi har små og store mødelokaler, hvor det er muligt at afvikle konferencer for mange mennesker, ligesom der er plads til små møder. I vælger, vi fikser det! Læs mere om vores event- og mødearena her.

Booke mødelokaler online

Nu kan du booke mødelokaler direkte online. Se 360-billeder, tilgængelighed, specifikationer, møbleringer, bestille mad og drikkevarer. Læs mere og book mødelokaler online her.
Bemærk, at bookingsiden er på engelsk.

Eksklusivt træningslokale med valgmuligheder

Tag en velfortjent pause fra hverdagen i vores træningslokale, som har konditionsdel, frie vægte og maskiner.

Design møder kunsten

At Six giver dig mulighed for at opleve nutidig kunst, der går hånd i hånd med moderne svensk håndværk. De prisbelønnede engelske indretningsartitekter, Universal Design Studio, står bag den moderne og tidløse indretning, mens kunsten er udvalgt af Sune Nordgren.

Stockholms nye midtpunkt - byens mest elegante mødested

Navnet At Six er en hyldest til Stockholms nye midtpunkt, Brunkebergstorg 6, der er byens mest elegante mødested. Der er tale om et vaskeægte livsstilshotel med 10 barer og restauranter, der alle er drevet af hotellet. Vi sammenkombler de bedste internationale trends med det lokale, og vi sørger for, at du får en helt særlig oplevelse. At Six er en del af Urban Escape Stockholm, som vokser frem i kvarteret mellem Hamngatan, Regeringsgatan og Brunkebergstorg.

Velkommen til At Six - det er her, det sker!

Kontakt

  • Brunkebergstorg 6 11151 Stockholm , Sverige

Find vej til hotellet

Med metro

Metrostationen T-Centralen.

Med bus

Stoppestedet Gustav Adolfs Torg med bus 53, 57 og 65.

Fra Arlanda Lufthavn

Arlanda Express eller shuttlebusser til Stockholm Centralstation.

Med taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM, ring på tlf. +46 8 150000.

 

Om At Six

Indretning

Universal Design Studio

Antal værelser

343 værelser, 686 senge

Konference- og mødekapacitet

850 personer

Afstand til lufthavne

Arlanda Lufthavn: 40,4 km, 20 minutter med Arlanda Express, ca. 35 minutter i bil
Bromma Lufthavn: 8,7 km, ca. 20 minutter med bil

Afstand til offentlig transport

Busstoppested Gustav Adolfs Torg: Ca. 100 meter
Metrostation Kungsträdgården: Ca. 100 meter
Metrostation T-Centralen: Ca. 300 meter
Stockholm Centralstation: Ca. 300 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.