Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken Stockholm ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken

Stockholm,  Sverige

Midt på Marcuspladsen ligger der et nyt magisk hotel, Clarion Collection Hotel Tapetfabriken - Sicklas nye diamant. Morgenmad, fika og aftensmad indgår altid i værelsesprisen. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken ligger midt i Sickla, en bydel, hvor den industrielle arv er tydelig i alt fra arkitekturen til den nysgerrige og udforskende atmosfære, der er så typisk for området. Hotellet har en restaurant og bar for både hotelgæster og loake med udendørs siddepladser. Middag og eftermiddagskaffe er inkluderet i værelsesprisen!

Hotellet ligger i en gammel tapetfabrik

På Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken blandes gammelt med nyt. Som navnet antyder, er hotellet oprindeligt en tapetfabrik fra 1906, og de gamle mursten er bevaret. Ambitionen er at nyskabe mødet mellem historisk industri og den industrielle revolution.
Indretningen består af dekorative elementer og enkle materialer, hvor en varm og hyggelig følelse med sofistikeret elegance gennemsyrer hotellet. Hotellet har også motionsrum og sauna, begge med en smuk udsigt.

Middag og fika er altid inkluderet

Hos Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken vil vi gerne gøre det nemt for dig, derfor serverer vi hver dag både afensmad og fika om eftermiddagen. Som gæst er dette altid inkluderet, når du bor hos os. Læs mere, og se serveringstider under servicetilbud. Hvis du har lyst til noget andet at spise eller drikke, kan du slappe af i vores hotelbar, som serverer enkle retter fra barmenuen samt noget godt at drikke i glasset.

Frokostservering på hverdage

På hverdage serverer vi frokost med salatbuffet og flere forskellige retter at vælge imellem. Kaffe eller te efter måltidet er naturligvis inkluderet. Læs mere om frokost under Servicetilbud.

Både Södermalm og shopping lige om hjørnet

Hotellet ligger midt på Marcuspladsen i Sickla, en grøn oase tæt på flere butikker og hyggelige restauranter. Her er godt med parkeringsplads og forbindelser til både Södermalm og ud mod Solsidan. Det tager mindre end ti minutter at komme til Slussen med bus, og det er selvfølgelig i gåafstand til det hyggelige Södermalm. Derudover er der kun 20 minutter med bus og metro til Stockholms hovedbanegård.

På Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken er du tæt på alt

På Clarion Collection Hotel Tapetfabriken får du det bedste af to verdener, det urbane storbyliv og naturens fred og ro. I de omkringliggende kvarterer er der et bredt udvalg af butikker og restauranter, en velassorteret delikatesseforretning, hyggelige caféer og et kafferisteri. I Dieselverkstaden på den anden side af Marcusplatsen ligger et af Stockholms mest velassorterede biblioteker samt et teater, kunsthåndværk, kunstgalleri og biograf.

Nyd natur og aktiviteter

For dig, der kan lide et aktivt liv, venter naturens glæder med cykling, kajak på Sickla-søen eller løb i Nacka-reservatet. Eller hvorfor ikke spille lidt padel på en af de nybyggede udendørsbaner? Her ligger også Hammarbybacken med skiløb midt i byen om vinteren, og du finder generelt masser af aktiviteter, du kan foretage dig resten af året. Sickla har også et klatrecenter og indendørs golf. Du vælger helt frit, hvad du har lyst til!

Kontakt

  • Marcusplatsen 9 131 54 Stockholm , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Fra Stockholm Hovedbanegård

Det tager 20 minutter at komme til hotellet når du tager metroen og skifter til bus ved Slussen.
Med taxi tager det 15 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm, telefon 08-15 00 00

Om Clarion Collection Hotel Tapetfabriken

Antal værelser

236 hotelværelser

Antal konferencelokaler

4 lokaler

Afstand til lufthavn

Bromma Airport, ca. 15 km og 20 minutter med bil
Arlanda Airport, ca. 50 km og 40 minutter med bil

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.