Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Stockholm

Skal du til Stockholm? Vores hoteller ligger ved hovedstadens seværdigheder og de hyggelige smørhuller. Tag turen med metro, bus eller til fods og nyd byens øer.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Perfekt weekendby

Stockholm er en by, du kan besøge året rundt og som tilbyder forlystelser, shopping og flere forskellige oplevelser. Mange af vores hoteller i Stockholm ligger centralt, men også hotellerne udenfor indre by har en god beliggenhed og kort til offentlig transport, som hurtigt tager dig ind til city. Tag på en cityweekend med vennerne og familien – Stockholm har noget for alle!

Citypuls på Norrmalm, Östermalm & Kungsholmen

I bydelen Norrmalm ligger alt inden for gåafstand af hotellerne. De arkitektoniske perler tæller bl.a. Gunnar Asplunds bibliotek og Centralbadet i jugendstil. Östermalm er Norrmalms ædle bror. Her blandt stenhuse fra 1800-tallet, velassorterede butikker og alléer ligger et par af vores Stockholm-hoteller. Fra hotellet på Kungsholmen har du få skridt til byens parker og rådhuset. Midt i city findes hotellerne At Six, Hobo og den populære restaurant TAK, der har udsigt over Stockholms slot.

Farverige Södermalm 

Södermalm er der noget for enhver smag, lige fra det farverige Hornstull med rockklubber og restauranter til det trendy SoFo med charmerende butikker, bohemeinspirerede caféer og barer.

Muséer & kultur i Gamla Stan

Den vigtigste åre i Gamla Stan er Västerlånggatan. Den strækker sig mellem regeringsbygningen i nord og Slussen i syd. Udforsk de smalle stræder og tag en kaffepause i en middelalderlig kælderhvælving, inden turen går til Stortorget, kongeslottet og Stockholms domkirke. Gå ned til Skeppsbron og tag Djurgårdsfærgen over til Skeppsholmen og Moderna muséet. 

Gröna Lund, Skansen & Djurgården

Tag bussen eller båden ud til Djurgården. Gå en tur langs med vandet, besøg forlystelsesparken Gröna Lund, dyreparken Skansen eller Rosendals have.

Konference- & mødelokaler i Stockholm

Hvis du skal til Stockholm til møde eller konference, så kan du læse mere om vores udbud af mødelokaler i Stockholm her

Stockholms bydele

Gamla Stan
Kungsholmen
Södermalm
Stockholm City/Norrmalm
Östermalm

Mere om Stockholm

10 hemmelige restaurantperler i Stockholm

Nærliggende destinationer

Arlanda flygplats/Märsta
Haninge
Södertälje
Uppsala

Læs mindre
24 hoteller i Stockholm

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.